FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.10.18, 15:06

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Virheilmoitus sim1.dll
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Virheilmoitus sim1.dll  (Read 988 times)
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Virheilmoitus sim1.dll
« on: 20.06.04, 16:15 »

FS2004 on alkanut antamaan virheilmoituksen tiedostoon sim1.dll kun teen flp:n Sveitsistä esim. Zûrich -> Munich. FS kaatuu yleensä välittömästi kun olen clikannut Fly painiketta.

FS ei kaadu jos olen noussut kentältä VFR:nä ja teen flp:n ilmassa.

Minulla on EBCH (Switzerland LandClass Version 8 and further scenery improvements for FS2002 and FS2004 09.01.2004)  ja LSGG (LSGG - Genève-Cointrin ,Daniel Gauthier). Olen ottanut x:n pois FS:n scenery area valikosta mutta en ole poistanut niitä.

Oisko jollakin jonkinlaista vinkkiä jolla asian voisi korjata.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
ToniH22
Former member
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #1 on: 20.06.04, 16:17 »

Hmm. Tekeekö missään muulla kentällä samanlaista virhettä, jos ei niin se on sitten vissiin vika sillä kentällä.
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #2 on: 20.06.04, 16:23 »

Kyllä jos päämäärä on Sveitsissä.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
ToniH22
Former member
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #3 on: 20.06.04, 16:28 »

Se pitää sit valita toinen päämäärä ja lentää vaikka VFR:nä sveitsiin ja sieltä pois. Kannattaa kokeilla kaikkia mahollisia keinoja mitä vaan pystyy tietämään. Ei ole sattunut itselleni tuollaista ongelmaa omalle kohdalle, mutta empä tuota paljoa sinänsä sielä päin lentele.
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #4 on: 20.06.04, 16:30 »

Se pitää sit valita toinen päämäärä ja lentää vaikka VFR:nä sveitsiin ja sieltä pois. Kannattaa kokeilla kaikkia mahollisia keinoja mitä vaan pystyy tietämään. Ei ole sattunut itselleni tuollaista ongelmaa omalle kohdalle, mutta empä tuota paljoa sinänsä sielä päin lentele.

Helpoin keino kylläkin, mutta ei poista ko. ongelmaa.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
ToniH22
Former member
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #5 on: 20.06.04, 16:31 »

Eikun vaan odotellaan, onko muilla samoja kokemuksia ja sieltä sitten sitä infoa.
seaandtr
Former member


Email
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #6 on: 20.06.04, 16:35 »

Olen ottanut x:n pois FS:n scenery area valikosta mutta en ole poistanut niitä.

Oletko kokeillut laitaa sitä x:ää sinne takaisin ?  
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #7 on: 20.06.04, 16:43 »

En ole.


Edit:

Poistin EBCH:n kokonaan ja myöskin Scenery Librarysta ja nyt homma toimi, mutta FS:n lopettamisen yhteydessä FS kaatui virheilmoitukseen koskien ntdll.dll .

Jatketaan selvittelyä.

Edit2:

Otin LSGG:n uudelleen käyttöön ja koelennolla Munich Zyrich FS kaatui n. 30 nm ennen (n. 14 nm suuntaan 90 Bodanista) LSZH:ta.

Poistin LSGG:n ja lento EDDM LSZH onnistui mutta FS lopetuksessa tuli taas virheilmoitus ntdll.ddl tiedostoon.
« Last Edit: 22.06.04, 07:29 by Hannu Koiste »

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #8 on: 22.06.04, 11:05 »

Lennolla EDDm EDDV FS kaatui Intersection ANELA:n jälkeen ja antoi virheen taas ntdll.dll. Käynnistin FS:n uudelleen ja se kaatui Flightplannerin käytön yhteydessä jolloin tarkistin reitin EDDM EDDV Intersectioneja. Nyt ei virheilmoitusta vaan totaalinen kaatuminen.

Kokeilut jatkuvat.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
arzzi
Former member
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #9 on: 22.06.04, 20:24 »

Nuo dll tiedostot ovat jatkuvasti ongelmana. Itselläni on pari kertaa tullut dll ongelma. Muuta ratkaisua en ole keksinyt kuin asentaa fs9:n uudestaan. Niin ja toisekseen pysyä erossa näistä lisäscenery jutuista jne. Taitaa olla ainoat sceneryt, jotka toimii, niin payware sceneryt. No jääpähän aikaa enemmän lentelyyn, eikä pelkästään tietokoneen ja fs:n "rassaamiseen"  Wink
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #10 on: 23.06.04, 06:11 »

Poistin Saksassa käytössä olleet addon kentät ja koelenolla ei enää kaatumisia mutta FS:n lopettaessani tuli taas virheilmoitus ntdll.dll tiedostoon.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #11 on: 27.06.04, 16:49 »

Nyt FS2004 kaatui lennolla EFHK:lta Helsinkiin, vähän EFHF:n jälkeen ja antoi virheilmoituksen nyt g3d.dll tiedostoon. FS:ni fs9.exe versio on 9.0.030612 ja FISD:n Helsinki 4.0, EFHK ja EFHF.
« Last Edit: 27.06.04, 17:13 by Hannu Koiste »

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
kille
Former member
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #12 on: 27.06.04, 18:46 »

Kannattaa muuten AINA kun noita desktoppiin tipahtamisia tulee - tsekata ettei näytönohjain käy liian kuumana. Esim Abitin GF4-korttien jäähdytys on vakiona vitsi.

Nimim. kunnon siilimodauksen jälkeen ei ainuttakaan "tipahdusta"..

rampas
Former member


Email
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #13 on: 27.06.04, 19:25 »

Vinkki Hannulle että mistä sen näytönohjaimen lämmön näkee ? en minä ainakaan mistään saa sitä selville... Radeon 9800 pro mutta kerro minulle onko muuta keinoa kuin lämpömittari kotelon sisään. Tuon emon lämmön jo saan tuolta kyllä biossin kautta. mutta kerro jos tietoa ? Shocked
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #14 on: 28.06.04, 02:59 »

Näyttökortin lämmöt näkee näyttöasetuksista, jos kortissa on anturi.


[ Attachment removed / expired ]

Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #15 on: 28.06.04, 15:49 »

Minulla on käytössä Radeon 9500 Pro ja Catalyst 4.6.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
rampas
Former member


Email
Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #16 on: 29.06.04, 07:45 »

Tuo on kyllä hieno homma noissa geforcen näyttiksissä kun näkee nuo lämmöt noin upeasti, pitäisköhän laittaa ati 9800 myyntipalstalle ja ostaa tuollainen ? Missään Atissa tuota ei ole, vai onko jo X800 en tiedä ?
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #17 on: 29.06.04, 09:21 »

Ei piirin merkki kylläkään vielä kerro, onko kortissa lämpöanturia. Gainwardin korteissa on yleensä ollut

Kari Virtanen
Jari Pozz
Offline Offline

Posts: 4701
Date Registered: 05.07.01

Re:Virheilmoitus sim1.dll
« Reply #18 on: 29.06.04, 10:20 »

Tuo on kyllä hieno homma noissa geforcen näyttiksissä kun näkee nuo lämmöt noin upeasti, pitäisköhän laittaa ati 9800 myyntipalstalle ja ostaa tuollainen ? Missään Atissa tuota ei ole, vai onko jo X800 en tiedä ?

Kerron illalla löytyykö x800:sta  Wink
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1