FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 22:55

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Vielä kerran Marcianon paneelista
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Vielä kerran Marcianon paneelista  (Read 636 times)
Jari Toivonen
Offline Offline

Posts: 204
Date Registered: 13.01.04

Vielä kerran Marcianon paneelista
« on: 22.06.04, 16:22 »

Tää on varmaan tuhannes kerta, kun joku valittaa Marcianon A320-paneelista, mutta sanonpahan minäkin, kun ongelmia tuli. Kaiken tein kuten oli opetettu, mutta eipä näkynyt flight plaania eikä lentokenttätietoja. Kysymys siis kuuluu, että pitääkö lentosuunnitelma tehdä jollain muulla kuin FS2004:llä jotta se toimisi Marcianon paneelissa? Ja pitääkö mun ladata jotain sid- ja star-tiedostoja fs9:n tiedostojen lisäksi?
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #1 on: 22.06.04, 16:28 »

Jos olet todellakin tehnyt kaiken oikein, niin 100% varmuudella myös FS:n omalla lennonsuunnittelutoiminnolla tehdyt reitit näkyvät ND:llä. Samoin navaidit, reittipisteet ym. Eli et tehnyt kuitenkaan kaikkea oikein tai sitten jätit jotain tekemättä, kuten navdatan asennuksen.
Jari Toivonen
Offline Offline

Posts: 204
Date Registered: 13.01.04

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #2 on: 22.06.04, 16:32 »

Navdatankin asensin, sen 2002-version, ja sitten poistin ohjelman ja jätin Navdata-kansion FS9:n juureen, kuten ohjeessa neuvottiin.
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #3 on: 22.06.04, 16:50 »

Olethan varmasti valinnut ne kaikki näkyviin EFIS control paneelista? Jos et niin mitään ei myöskään näy.
Jabem
Former member
Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #4 on: 22.06.04, 16:57 »

Pistetään tähän samaan threadiin minunkin ongelma, jota on jo aiemminkin käsitelty. Eli mulla reittipisteet ja lentokentät näkyvät ND:llä, mutta plaanin lataaminen ei onnistu. Kun käännän ND:n "plan"-asentoon, ei enää näy mitään. Muissa asennoissa siis näkyy.
« Last Edit: 22.06.04, 16:57 by Janne Mäntymäki »
Jari Toivonen
Offline Offline

Posts: 204
Date Registered: 13.01.04

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #5 on: 22.06.04, 17:08 »

Olethan varmasti valinnut ne kaikki näkyviin EFIS control paneelista? Jos et niin mitään ei myöskään näy.
EFIS-näytössä näkyy kohdekenttä ja sen etäisyys. Mutta kun katsoo alhaalta plaania, niin siellä on vain teksti no flight plan.
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #6 on: 22.06.04, 17:10 »

Pistetään tähän samaan threadiin minunkin ongelma, jota on jo aiemminkin käsitelty. Eli mulla reittipisteet ja lentokentät näkyvät ND:llä, mutta plaanin lataaminen ei onnistu. Kun käännän ND:n "plan"-asentoon, ei enää näy mitään. Muissa asennoissa siis näkyy.

Siis näkyykö reitti ND:llä lainkaan? En ole varma, mutta muistelen että nuo muut sälät eivät näy kun ND on PLAN -asennossa. Jos FS:n flight plannerissa on reitti valittuna niin sen pitäisi automaattisesti olla myös MCDU:llä. Sitten valitsimen ollessa PLAN -asennossa voi F-PLAN sivulta tutkia reittiä, tämä on tosin tällä paneelilla aika epäkäytännöllistä koska MCDU ja ND eivät voi olla yhtäaikaa näkyvillä.
Hake
Former member
Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #7 on: 22.06.04, 17:13 »

Tässä vinkki joka ratkaisi ongelman minulla.

Question
A320/330 only: I have installed the new Airbus gauges for FS2004, and the navaids and airports don't appear anymore on the ND.

Answer
This is because the Airbus gauge configuration is not present in your Gauges directory. To solve the problem, download this file and unzip it into your FS9Gauges directory.

Tiedosto joka pitää ladata on:  Airbus Gauge Config.zip ja se löytyy Marcianon kotisivulta FAQ sivulta.

Alla oleva + paljon muuta tietoa löytyy panelin manuaalista.

[ Attachment removed / expired ]
« Last Edit: 22.06.04, 17:30 by Hannu Koiste »
Jari Toivonen
Offline Offline

Posts: 204
Date Registered: 13.01.04

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #8 on: 22.06.04, 17:38 »

Joo, tämäkin kohta oli ohjeessa, jota luin. Tiedosto on asennettu gauges-kansiooni.
Jari Toivonen
Offline Offline

Posts: 204
Date Registered: 13.01.04

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #9 on: 22.06.04, 17:40 »

Siis näkyykö reitti ND:llä lainkaan? En ole varma, mutta muistelen että nuo muut sälät eivät näy kun ND on PLAN -asennossa. Jos FS:n flight plannerissa on reitti valittuna niin sen pitäisi automaattisesti olla myös MCDU:llä. Sitten valitsimen ollessa PLAN -asennossa voi F-PLAN sivulta tutkia reittiä, tämä on tosin tällä paneelilla aika epäkäytännöllistä koska MCDU ja ND eivät voi olla yhtäaikaa näkyvillä.
Reitti ei näy lainkaan ND:llä eikä myöskään MCDU:lla, vaan sen näyttöön ilmestyy teksti "no flight plan".
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #10 on: 22.06.04, 17:42 »

Reitti ei näy lainkaan ND:llä eikä myöskään MCDU:lla, vaan sen näyttöön ilmestyy teksti "no flight plan".
Mutta olethan varmasti tehnyt sen reitin fs:n plannerilla ja aktivoinut sen?
Jari Toivonen
Offline Offline

Posts: 204
Date Registered: 13.01.04

Re:Vielä kerran Marcianon paneelista
« Reply #11 on: 22.06.04, 18:49 »

Kyllä.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1