FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.06.18, 05:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Suomen Virtuaali-Ilmailijat ry (Moderators: Olli Vainio, Jari Varje, Mika Mononen)
| | |-+  SVIL:n kesäleirin teemana lennonjohto
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: SVIL:n kesäleirin teemana lennonjohto  (Read 2183 times)
VMa
Former member
SVIL:n kesäleirin teemana lennonjohto
« on: 23.06.04, 09:45 »

SVIL ry:n vuotuinen kesäleiri pidetään tutusti ja turvallisesti Jämijärven lentokentän maisemissa pe 9. - to 15.7.2004, eli aivan parin viikon kuluttua. Lähes oko Jämi-hotelli on varattu simuilijoiden käyttöön alakerran kokoustiloista (jossa itse lentotoiminta tapahtuu) keskikerroksen ravintolan ja terassin (mainiot grilliruoat ja nykyään myös pirun hyvää kotiruokaa, ja juotaviakin halukkaille) kautta yläkerran hotellihuoneisiin (tarjoten edullisen ja mukavan majoituksen).

SVIL-bussikuljetus lähtee perjantaina 9.7. Helsingistä aamupäivällä napaten muutamasta pisteestä porukkaa kyytiinsä. Minibussi kiitää kolmostietä Hyvinkään, Hämeenlinna, Toijalan, Tampereen/Pirkkalan kautta Jämijärvelle ja matkan varrelta pääsee kyytiin. Aikataulu järjestetään siten, että Tampereen rautatieasemalta on tarvittaessa suora yhteys tähän bussiin! Vielä löytyy muutama paikka vapaana bussikyytiin!

Jämin lentokentällä on läpi kesän aktiivista purjelento-, laskuvarjo- ja moottorilentotoimintaa. Oman harrastuksemme lomassa ehdimme mainiosti tutustumaan näihin muihin ilmailulajeihin ja erityisesti niiden harrastajiin!

Vieraaksemme on, säiden salliessa, tulossa myös omia jäseniämme ja simumaailmasta tuttuja kasvoja lentoteitse. Koneita varmasti pääsee ainakin katsomaan, ellei onnekkaimmat jopa ilmaan...

Leirin ensimmäisenä päivänä, perjantaina 9.7.2004 vietämme illalla myös SVIL:n kaksivuotissynttäreitä. Tiedossa on ainakin komea synttärikakku, jonka syöntiin ovat kelpuutettuja kaikki sinä iltana paikalla olevat - vieraat ja itse leiriläiset!

Kesästä on mainio nauttia koko leirin ajan Jämin upeissa maisemissa. Vaikka viime viikonloppuna Jämillä olikin suuri suunnistuskilpailu Jämi-Jukola, meille todennäköisesti riittää ihan simulentoon tarkoitetut kartat.

Ellet ole tulossa aivan koko ajaksi, piipahdathan edes jonain päivänä! On hauska nähdä muita kanssaharrastajia ja saada tutulle nimelle kasvot!

Ilmoittautuminen ja lisätietoa kesäleiristä löytyy http://www.svil.fi/cavok2004/, lisätietoja saat myös allekirjoittaneelta (ville@svil.fi, gsm 040 849 7506). Jämistä löytyy mainiosti tietoja http://www.hotellijami.com/ ,

« Last Edit: 05.07.04, 18:07 by Ville Mattila »
VMa
Former member
Re:Tervetuloa SVIL-kesäleirille!
« Reply #1 on: 05.07.04, 18:06 »

Kesäleirin teemana lennonjohto

Suomen virtuaali-ilmailijat ry järjestää kolmannen kesäleirinsä, CAVOK 2004:n, ensi perjantaista alkaen perinteisessä paikassa Jämijärven lentokentällä. Koko Jämihotellin alakerta on varattu SVIL:n porukalle.

Tänä vuonna "teemana" on lennonjohto. Yhteistyössä VACC Finlandin kanssa rakennamme paikalle virtuaalilennonjohtajan kunnon työpisteen videotykillä heijastettavine ulkonäkymineen, liuskapöytineen ja -printtereineen, mittarinäyttöineen (ATC Screen mahd. sovellettuna) ja tutkaruutuineen. Lisäksi saatetaan rakentaa myös APP-työpiste, riippuen koneiden määrästä.

Käytössä on virtuaalilennonjohtajien käyttöön suunniteltuja laser- ja matriisitulostuskäyttöön soveltuvia liuskoja (valmiiksi perferoitu arkki) aiheeseen liittyvällä painatuksella. 4000 arkista (48000 liuskaa) riittää varmasti jakoonkin kaikille halukkaille...

Nähtävää ja koettavaa siis on! Tervetuloa mukaan päiväksi, pariksi tai koko ajaksi. SVIL-bussissa on vielä tilaa, tuo Timo Tuomiston minibussi kulkee perjantaina reittiä Helsinki rautatieasema - Vantaa Kaivoksela - Hyvinkää motarin ramppi - Tampere rautatieasema ja poimii matkan varrelta porukan kyytiin koneineen. Väli"lasku"paikkoja tehdään tarpeen mukaan! Paluu samaa reittiä torstaina.

Järjestämme kyllä logistiikan siten, että esim. Parkanon juna-asemalta, Jämijärven keskustasta ja lähistöltä pääsee julkisilta kulkuvälineiltä Jämille.

Turun suunnalta ja länsirannikolta on näillä näkymin myös tulossa yksi kimppakyyti perjantaina Jämille päin, takaisin se lähtee jo lauantaina, mutta säästäähän siinä suuntaansakin.

Lisätietoja http://www.svil.fi/cavok2004/ tai minulta!

Ville
« Last Edit: 05.07.04, 18:07 by Ville Mattila »
Tero Partanen
Offline Offline

Posts: 3680
Date Registered: 14.11.01

Re:SVIL:n kesäleirin teemana lennonjohto
« Reply #2 on: 06.07.04, 13:52 »

Kirottua kun en taaskaan pääse tuonne Sad, no tehkää sitten kunnon raportti tapahtumasta.

Tero

PPL(A)
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:SVIL:n kesäleirin teemana lennonjohto
« Reply #3 on: 07.07.04, 19:31 »

siinä ja siinä pääsenkö sinne, mutta kaiken varalta kysyn.

Toimiiko CAVOK:ssa oleva lennonjohto perus vatsimissa vai onko siellä joku oma sisäinenverkko joka pyörii vain CAVOK:ssa olevalla porukalla?
Ville_Salminen
Former member
Re:SVIL:n kesäleirin teemana lennonjohto
« Reply #4 on: 07.07.04, 19:40 »

siinä ja siinä pääsenkö sinne, mutta kaiken varalta kysyn.

Toimiiko CAVOK:ssa oleva lennonjohto perus vatsimissa vai onko siellä joku oma sisäinenverkko joka pyörii vain CAVOK:ssa olevalla porukalla?

VATSIMiin menee varmaankin, että sinne sitten vaan paljon liikennettä kuormittamaan LJ-kotitornia Smiley

Ville
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1