EFHK:n edistyminen ?

<< < (25/45) > >>

juice:
Quote

Voispa olla kiva joululahja meille kaikille...  


Lopettakaa jo tuo hoputtaminen ja menkää pihalle välillä!

Welmu:
On se sitten kumma, ettei näistä työn alla olevista sceneistä saa kysyä eikä sanoa yhtään mitään ilman, että joku käskee pitää turvan kiinni tai mennä pihalle.  

Ymmärrän hyvin, että kyselyt tyyliin 'miksei tää oo vielä valmis' varmasti ärsyttää ilmaiseksi työtä tekeviä kavereita, mutta ihan näin herkkähipiäinen ei sentään pitäisi olla.

- Ville -

Juffe:
No mutta siitä on kyselty jo 7 sivua, että luulis jo riittävän....

motojuzzi:
Tämän threadyn vois varmaan jo lukita, kun ainoat viestit on "mites nyt" ja "lopettakaa ny #&%@$¤ kyselemästä"...

Eiköhän FiSD:n pojat sitten voi ilmotella aikanaan ihan omassa threadyssään.

Jukkis:
Quote

Tämän threadyn vois varmaan jo lukita, kun ainoat viestit on "mites nyt" ja "lopettakaa ny #&%@$¤ kyselemästä"...


Eikä missään tapauksessa, ei kai nyt kukaan suostu oikeasti lentämään muualla kuin Helsinki-Vantaalla. Tämä threadi tekee tästä odottelusta paljon jännittävämpää ja pitää asian ikäänkuin ajankohtaisena. Kaikki vaan venttaamaan koska pääsee heittään läpäreitä EFHK:lle   ....

........vainenkaan, mitäs jos vaikka suuntaisitte koneen nokan vaihteeksi ihan vaikka toiselle puolen planeettaa. Tyynellä valtamerellä on esim. trooppisia saaria upeine maisemineen, freeware kenttiä ja maisemia ympäri maapallon löytyy muutenkin mittaamaton määrä. Tai menkää odotellessa vaikka nykkiin ja laskeutukaa helikopterilla pilvenpiirtäjän katolle, tai katolta toiselle. Kokeilin justiinsa viikonloppuna kaikkea tuota ja oli tasan hauskempaa kuin pörrätä EFHK:lla sumussa edestakaisin. Mm. Virtasen Karin Drakenilla on kiva pujotella hana tiskissä pilvenpiirtäjien välistä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page