EFHK:n edistyminen ?

<< < (33/45) > >>

jvarje:
Päivitin hieman tuota groundia, korjatut rullaustiet sekä keskeneräinen apron 9 ladattavissa täältä. Kunhan saan loputkin muutokset korjattua, laitan tuosta kokonaisen päivityksen kirjastoon, malttamattomimmat voivat tuolta ladata työversion.

Maisemasta puuttuu myös aika paljon rakennuksia, jotka olisi kiva samalla sisällyttää tuohon päivitykseen. Monista on mainiosti valokuvamateriaalia, mutta tekijät vaan puuttuvat, minullakaan ei kaikkiin liikene aikaa. Kokosin listan, mistä näkee tämänhetkisen tilanteen.

Jos ketään vaan kiinnostaa yrittää mallintaa noita, lähettäkää vaikka privaviestiä, keräilen kuvista paketin ja laitan tulemaan. Suurin osa on ihan simppeleitä halleja, jos yhtään vaan gmax pysyy kädessä niin pitäisi luonnistua.

Myös valokuvat kelpaavat niistä rakennuksista mistä ei listan mukaan vielä ole, laittakaa vaan viestiä kun menette kuvaamaan niin pysyy kärryillä kuka tekee mitä. Muistakaa Mikon viestin kuvausvinkit.

Oliver M.:
Toivottavasti uuteen EFHK:lle saadan mukaan lentokenttä kalustoa. Se olisi hienoa!

kille:
Lisää rakennuksia kuullostaa turhankin jännittävältä kun Level-D:n ohjaamosta 2,5GHz / 1GB / X850 XT -kokoonpanollakin pyörii heikosti 

bemari:
Quote

Lisää rakennuksia kuullostaa turhankin jännittävältä kun Level-D:n ohjaamosta 2,5GHz / 1GB / X850 XT -kokoonpanollakin pyörii heikosti 

Eihän sitä pätsiä ole kai pakko ladata?

Mukavaahan se olisi, jos päivitystä tulisi. Ja FSX yhteensopivuus olisi kovasana, kun defu EFHK on vähän sinne päin ja suht. raskaskin.

AY5:
Mistä löytäisi AFCADin EFHK:lle, jossa hevit sun muut schengen-maiden ulkopuolelle menevät koneet olisivat siellä missä pitääkin ja koneet rullaisivat siellä missä pitää eikä nurmikoilla niinkuin nyt? Käytössä on myös tuo Jarin päivitys.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page