FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
06.08.20, 15:26

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Simu kaatuilee varoittamatta
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Simu kaatuilee varoittamatta  (Read 1182 times)
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Simu kaatuilee varoittamatta
« on: 27.06.04, 18:39 »

Olen kiinnittänyt yllätys yllätys huomiota siihen, että simu heittää ulos varoittamatta mitään. Joskus tulee se lähetä virheilmoituspalkki, jossa kehotetaan ottamaan yhteyttä Microsoftiin.
Kysympä teiltä, että mikä mättää. Arvaa oliko kiva, kun Atikalla oli lentäny Rovaniemeltä Tampereelle, ja kun näin jo Tampereen kentän, niin eiköhän simu nakannu ulos.
Apua kaivattasi. Sad
« Last Edit: 27.06.04, 20:00 by Sami Puro »
rampas
Former member


Email
Re:Simu tiltaa!!! AUTTAKKEEE!!
« Reply #1 on: 27.06.04, 19:23 »

Tuotahan se meinaa tehdä tuo ms:n tekemä lentomallinnus. Monta syytä, pc: lämmöt koholla, näyttökortti ei päiväntasalla, jokin lisäpalikka väärä, väärin...: tuo Tampere, eikö se jollekkin aihettanut ongelmia ? Onko sammunut useasti ja muualla jne. Sitten vain kokeilemaan , poista jotain kokeile sitten ja varmista että pc on ok  Wink mutta älä anna periksi, kyllä se vielä siitä
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Simu tiltaa!!! AUTTAKKEEE!!
« Reply #2 on: 27.06.04, 19:30 »

No lämmöt saattaa olla kohollaan. Grin Voisikos johtua siitä, että aseman, jossa tämä simu on, on liian täynnä. Parisataa MB:tä tilaa enää. Jospa asentaisin uudestaan. Äsken kun kokeilin Bonantsaa, niin nakkas pihalle oitis. Huh

Liikaa syitä. Angry
FIN1979
Former member
Re:Simu tiltaa!!! AUTTAKKEEE!!
« Reply #3 on: 27.06.04, 19:31 »

Onkos näyttökortin ajurit päivitetty ? Itsellänikin oli alussa kaatumatautia mutta säätämällä ja päivittämällä sain simun stabiiliksi.

Jani
rampas
Former member


Email
Re:Simu tiltaa!!! AUTTAKKEEE!!
« Reply #4 on: 27.06.04, 19:40 »

Jos tosiaan näytönohjain on päivitetty ja ok voi vika olla noissa lämmöissä. Mutta se voi olla myös tuossa näytönohjaimen lämmöissä. Mutta aina pc siivous auttaa asiaa, mutta fs9 kaatumisia ei voi koskaan lopettaa millään, olen sen kyllä huomannut vaikka kaikki olisi kohdallaan, on se niin herkkä kapistus että. Joskus jopa lähestymisessä jos painat esim. jotain nappia silleen huolimattomasti niin sekin voi jo kaataa jutun, voi itku
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15355
Date Registered: 03.07.01

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #5 on: 27.06.04, 20:01 »

Sitten Aleksi, kiinnitä vähän huomiota viestin otsikkoon. Tuommoinen "auttakee" huutaminen ei varmastikaan auta asiaa..


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #6 on: 27.06.04, 22:01 »

Näyttökorttia ei kyllä ole päivitetty. Päivitämpäs huomenna. Grin
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #7 on: 28.06.04, 11:39 »

Tässä tämä kuva:


[ Attachment removed / expired ]

Mistä voin muuten päivittää näyttökortin?Huh?
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13595
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #8 on: 28.06.04, 11:40 »

Mistä voin muuten päivittää näyttökortin?Huh?


Asentamalla uusimmat ajurit?



                                       www.flyfinland.fi
rampas
Former member


Email
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #9 on: 28.06.04, 12:25 »

Hyvä konsti tuo ! Kun simu ilmoittaa tuon ms:n virheilmoituksen voi vika olla jossain muussakin ? Silloin kun sammuu kuin saunalyhty vika on yleensä hankalampi, joskin yleensä johtuu liika ylikuormasta ja pc vain sammuu tups.
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #10 on: 28.06.04, 12:34 »


Itsellä ainakin aiheuttaa FinnMast41:n "finnmast_Smoke3d.fx" savuefekti satunnaista kaatumatautia varsinkin malmilla. Heitti kaatumasta kun otin sen pois.
rampas
Former member


Email
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #11 on: 28.06.04, 12:50 »

Miksihän tuolle ei tehdä mitään vaikka tuo smoke virhe on ollut tiedossa ainakin 1 vuoden ?  outoa jos ei tiedä tuota niin varmaan menee simu nurin, se on facta Smiley
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #12 on: 28.06.04, 13:03 »

Ylikuormasta joka sijaitsee...Huh
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #13 on: 28.06.04, 13:10 »

Miksihän tuolle ei tehdä mitään vaikka tuo smoke virhe on ollut tiedossa ainakin 1 vuoden ?  outoa jos ei tiedä tuota niin varmaan menee simu nurin, se on facta Smiley

Sille on pirun vaikea tehdä mitään, kun toisilla se ei aiheuta mitään ja toisilla taas ei toimi yhtään. Itselläni se ei ole aiheuttanut käytännössä mitään, joten minun on sille effektilleni vaikea tehdä mitään "korjausta", kun se ei itselläni vaadi korjausta...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Esa
Former member
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #14 on: 28.06.04, 13:27 »

Minullakaan ei ole yksikään kaatuminen jäljitettävissä savuefektin aiheuttamaksi. Voi olla vaikkapa näytönohjaimen mallista tai ajuriversiosta kiinni, taikka sitten jostain ihan älyttömästä, mikä ei koskaan tulisi mieleen.
rampas
Former member


Email
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #15 on: 28.06.04, 18:21 »

Ylikuormasta joka sijaitsee...Huh
Tarkoitan Aleksi tuota ylikuormaa joka pitäsi olla "xx" sisällä, siis kun pc joutuu liian koville sen ominaisuuteen nähden, esim. liian vähän muistia, liian pieni prossu jne ja sitten sitä kuormitetaan tavallaan yli sen äärirajojen, silloin tilttaa varmaa. Onhan eri asia aivan jos simu kaatuu kun kaatuu koko pc , vai ?
rampas
Former member


Email
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #16 on: 28.06.04, 18:24 »

Sille on pirun vaikea tehdä mitään, kun toisilla se ei aiheuta mitään ja toisilla taas ei toimi yhtään. Itselläni se ei ole aiheuttanut käytännössä mitään, joten minun on sille effektilleni vaikea tehdä mitään "korjausta", kun se ei itselläni vaadi korjausta...
aivan ja voisko jopa johtua käyttäjän omasta virheestä esim. ei muista laittaa tuota smoke filua sinne "efect" kansioon, noin pienenä heittona. Suurin osa virheistä ja "kaatumisista" on omia mokia, näin väitän ainakin omalta kohdalta
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #17 on: 28.06.04, 18:29 »

Koko pc ei kaadu. Se heittää vain pihalle, siihen työpöydälle. Tilaa minulla on kyllä todella vähän, ja äsken se heittii, että D-asema juoksee liian pienellä tilalla. Olen sitä siivonnut, mutta ei auta. Muistia on yhteensä 512. Prossu on 1.6. Näytönohjain on NVIDIA GeForce2 MX\MX 400.0.

Hmmm... Mitä pitäisi vielä kertoa, jos nuista oli ylipäätänsä apua.
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15355
Date Registered: 03.07.01

Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #18 on: 28.06.04, 18:43 »

Sattuuko tuo jollain tietyllä alueella lennettäessä..?  Lisäosamaisemat on ennenkin aiheuttaneet hämminkiä, niin voisit kokeilla naksia niitä pois päältä scenery librarystä.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
rampas
Former member


Email
Re:Simu kaatuilee varoittamatta
« Reply #19 on: 28.06.04, 18:44 »

Oletko Aleksi äskettäin asentanut esim. Alain Capt:n MD-11 paneelin, sillä minulla tuo aiheutti kaatimista jonkin aikaa. Kannattaa miettiä mitä on laittanut simulle jos on aikaisemmin toiminut ihan ok.
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1