FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.11.19, 17:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Toronto ja maatason vaihtelu
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Toronto ja maatason vaihtelu  (Read 313 times)
jpaukku
Former member
Toronto ja maatason vaihtelu
« on: 04.07.04, 19:59 »

Moro

Hämmästyin suuresti siirtyessäni lentämään Kanadan alueille ja Toronton ympäristöön. Siellä nimittäin kaikki kentät tuntuvat olevan ympäröivää kaupunkialuetta useampi sata jalkaa korkeammalla eli kaikki kentät ovat muuta maatasoa korkeammalla. Tämä voi nyt juontaa jostain mesh maisemasta, itselläni oli south ontario mesh päällä joten otin sen pois sekä tämän uuden FlightOntarion julkaiseman Toronton alueen pois päältä. Mutta mikään ei auttanut. Olen poistanut muitakin mesh alueita pois mutta ei muutosta. Jopa Suomessa tuntuu maataso vaihtelevan näillä uusilla FISD:in erinomaisilla maisemilla, ei tosin niin paljon, mutta kummallisia laaksoja Suomeenkin on ilmestynyt.
Toinen kummallinen asia oli, että puutkin ovat esim. Toronton Downsview:n kentällä ilmassamuutaman jalan, kenttäalueen itse ollessa useamman sata jalkaa normaalosta maatasosta.
Tiedän että tämä on aika vaikea pala, mutta olisiko kellään aavistustakaan mistä tällaista lähteä purkamaan? Uudelleenasennus ei oikein jaksaisi kiinnostaa, jos ei ole aivan pakko. Käytössä siis Fs2004.

t. JP
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1