FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 09:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  AI-liikenteeseen sotilaskoneita
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: AI-liikenteeseen sotilaskoneita  (Read 941 times)
jussi
Former member
AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« on: 29.06.04, 18:07 »

Niin,eli mitenkäs sais AI-liikenteeseen niitä sotilaskoneita Kauhavalle ja tavallisia sunnuntai pörräilijöitä malmille Huh
Esa
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #1 on: 29.06.04, 18:12 »

Finnish Air Force -paketti tuolta tiedostokirjaston AI-liikenteistä, sillä lähtee Smiley

Edit: Niin siis se sotilasliikenne. Malmin sunnuntaipörräilijöihin ei taida vielä olla oletusliikennettä parempaa.
« Last Edit: 29.06.04, 18:14 by Esa Lehtismäki »
jussi
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #2 on: 29.06.04, 18:33 »

Käykös se FS2004:lle
Esa
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #3 on: 29.06.04, 18:38 »

Juu, kyllä käy.
JJS
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #4 on: 30.06.04, 10:16 »

Miten FS2004 TrafficToolssia käytetään?
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #5 on: 30.06.04, 10:17 »

Miten FS2004 TrafficToolssia käytetään?

Readmessa on selvät ohjeet Smiley

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
laurindo
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #6 on: 30.06.04, 13:19 »

Mites käy silloin kun PAI luo oman TrafficToolsin ja sitten siellä on toinen TTools. Ovatko ne riippumattomia toisistaan eli osaako FS lukea ne molemmat ja käyttää niiden liikennettä?
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #7 on: 30.06.04, 13:38 »

Mites käy silloin kun PAI luo oman TrafficToolsin ja sitten siellä on toinen TTools. Ovatko ne riippumattomia toisistaan eli osaako FS lukea ne molemmat ja käyttää niiden liikennettä?

FS2004 tukee useampia traffic.bgl:iä, FS2002 käsittääkseni vain yhtä...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Esa
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #8 on: 30.06.04, 14:36 »

Traffic Tools on vain ohjelma, joka kääntää tekstimuotoiset AI-liikennetiedostot BGL:ksi ja päinvastoin. Se ei siis ole mikään simun taustalla pyörivä apuohjelma. Vain sillä syntyvällä BGL:llä on merkitystä simulle. 2004:ssä kannattaa tehdä oma BGL FAF-liikenteestä.
JJS
Former member
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #9 on: 07.07.04, 09:21 »

miten tehdään oma BGL:llä?
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:AI-liikenteeseen sotilaskoneita
« Reply #10 on: 07.07.04, 09:27 »

miten tehdään oma BGL:llä?

No otetaanpa esimerkiksi vaikka tuo FAF-paketti: Tallennat kaikki lentokenttätiedot airports_faf.txt-nimiseen tiedostoon. Kaikki ai-koneita koskevat rivit aircraft_faf.txt tiedostoon ja kaikki ai-plaanit FlightPlans_faf.txt tiedostoon. Tämän jälkeen avaat TToolsin, valitset nuo kolme tiedostoa ja painat compile. Pitäisi onnistua. Tämän jälkeen siirrät syntyneen .bgl tiedoston \Scenery\World\scenery -hakemistoon
« Last Edit: 07.07.04, 09:27 by Ilkka Portti »



                                       www.flyfinland.fi
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1