FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.19, 21:25

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Propleemia textuurien kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Propleemia textuurien kanssa  (Read 701 times)
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Propleemia textuurien kanssa
« on: 08.07.04, 14:59 »

Heipp! Tuli ongelma, kun halusin Varigin MD-11 textuurin Finskin MD-11 koneeseen. Se heitti tällaisen herjan:

[ Attachment removed / expired ]

Mikä mättää tässä ja nyt?
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15351
Date Registered: 03.07.01

Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #1 on: 08.07.04, 15:31 »

Veikkaisin, että koneen MDL-tiedostossa on jotain fibaa, tai sitten aircraft.cfg vain osoittaa väärään paikkaan siten että MDL-tiedostoa ei löydy.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #2 on: 08.07.04, 15:41 »

Veikkaisin, että koneen MDL-tiedostossa on jotain fibaa, tai sitten aircraft.cfg vain osoittaa väärään paikkaan siten että MDL-tiedostoa ei löydy.

Varmaankin tuo jälkimmäinen vaihtoehto. Eli tarkistahan Aleksi, että sinulta löytyy semmoinen model-kansio, kuin mihin se aircraft.cfg:n merkintä sen koneen kohdalla viittaa. Eli jos sen koneen kohdalla aircraft.cfg:ssä on model=XXX, niin katso, että sinulta myös löytyy sellainen kansio, kuin model.XXX

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #3 on: 08.07.04, 15:54 »

Joo! Tuossa oli readmeessä sellainen piilossa oleva kohta jossa kehotetaan hakemaan tuo kone tietystä osoitteesta. Nyt ei ole enää tuota äskeistä ongelmaa, vaan nyt siinä koneessa ei muka ole textuureja ollenkaan, vaan se on sellainen ruskea.
ToniH22
Former member
Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #4 on: 08.07.04, 16:07 »

No määrität sille hakemallesi koneelle aircraft.cfghen sen varig tekstuuri kansion.
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #5 on: 08.07.04, 16:27 »

Ai siis niinku miten määrität? Se kansio on toki siellä, ja Aircraf.cfg:ssä lukee se mitä lukee siellä readmeessä, elikkä readmeessä on annettu valmiiksi se teksi siihen textuuriin. Tarkoititko tällä teksillä sitä määrittämistä?
ILmoKKA
Former member
Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #6 on: 08.07.04, 18:24 »

Ai siis niinku miten määrität? Se kansio on toki siellä, ja Aircraf.cfg:ssä lukee se mitä lukee siellä readmeessä, elikkä readmeessä on annettu valmiiksi se teksi siihen textuuriin. Tarkoititko tällä teksillä sitä määrittämistä?

Niin tuo readme:ssä annettu teksti pitää varmaan liittää siihen aircraft.cfg:hen "flightsim"-kohtaan.

Ilkka
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #7 on: 08.07.04, 18:48 »

Se numero pitääpi muuttaa sen edellisen flightsim:in mukaisesti. JOs edellinen on `flightsim.0, niin seuraava on flightsim.1. Eikö se näin mene. Ja näin olen tehnyt.

« Last Edit: 08.07.04, 18:53 by Mikko Maliniemi »
ILmoKKA
Former member
Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #8 on: 08.07.04, 20:28 »

Se numero pitääpi muuttaa sen edellisen flightsim:in mukaisesti. JOs edellinen on `flightsim.0, niin seuraava on flightsim.1. Eikö se näin mene. Ja näin olen tehnyt.



Kyllä, eli siis niin monta textuuria sinulla on ko. koneelle, niin monta "flightsim"-kohtaa on sen koneen aircraft.cfg:ssä.

Ilkka
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1877
Date Registered: 15.03.04

Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #9 on: 09.07.04, 09:03 »

Just. Silti se on pimeenä vieläki.
Oranki
Former member
Propleemia textuurien kanssa
« Reply #10 on: 09.07.04, 09:31 »

No oisko että kone ei toimi FS9:llä vaan pelkästään FS2002:sella  Huh Grin Wink
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Propleemia textuurien kanssa
« Reply #11 on: 09.07.04, 09:43 »

Just. Silti se on pimeenä vieläki.

No katsohan nyt, että sieltä aircraft.cfg:stä sen paintin kohdalta model= ja texture= kohdat vastaavat niiden tekstuuri- ja modelikansioiden päätteitä...

Tai otappas vaikka nyt kuvankaappaus niistä tekstuurikansioista ja aircraft.cfg:stä, niin yritetään miettiä. Todennäköisesti teet vain jotain yksinkertaista väärin...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1