FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.17, 07:08

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Ongelmia ATR-72:sen asennuksen kanssa :(
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelmia ATR-72:sen asennuksen kanssa :(  (Read 947 times)
Miika Ritala
Offline Offline

Posts: 688
Date Registered: 27.09.05

Ongelmia ATR-72:sen asennuksen kanssa :(
« on: 29.09.05, 12:42 »

 Mitä kannattais tehä kun ATR-72 Ei toimi FS2002:ses??  Undecided  Haluaisin tietää..  Se ei tule Kone valikkoon Sad
« Last Edit: 29.09.05, 15:44 by Miika Ritala »
kiza
Former member
Re: Ongelmia ATR-72:sen asennuksen kanssa :(
« Reply #1 on: 29.09.05, 15:57 »

Mikä ATR? (Kuka sen on valmistanu/tehnyt)

Miika Ritala
Offline Offline

Posts: 688
Date Registered: 27.09.05

Vastaus
« Reply #2 on: 29.09.05, 16:00 »


Se on Aeron ATR 72-201 tai 500.. Smiley 
Miika Ritala
Offline Offline

Posts: 688
Date Registered: 27.09.05

Re: Ongelmia ATR-72:sen asennuksen kanssa :(
« Reply #3 on: 29.09.05, 16:18 »

Sen on tehnyt / Valmistanut       Aerosoft, Antti Pihlajamäki    Cool
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Ongelmia ATR-72:sen asennuksen kanssa :(
« Reply #4 on: 29.09.05, 16:27 »

Tuosta ei kyllä ota selvää. "on valikossa mut ei löydä sitä"  ..siis?

Jos olet lukenut paketin mukana tulevan readme-tiedoston, niin siltä varmasti selviäisi että tuo pakettihan vaatii Aerosoftin Eurowings Professional -lisäosan (maksullinen), ja nuo ovat vain Aeron tekstuurit siihen. Eli onhan sinulla tuo paketti?


Ja .... joka ikisen viestin perään ei tosiaan tarvitse laittaa hymiötä, ja myöskään 2 minuutin välein ei ole mitään syytä samaan ketjuun laittaa uutta viestiä. Voit muokkaa-napilla muokata sen edellisen viestin tekstiä...


Ja yleisiä asennusohjeitahan löytyy täältä: http://www.fsnordic.net/article/article_view.php?CID=9
« Last Edit: 29.09.05, 16:30 by Sami Puro »


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1