FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.09.20, 08:38

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Suomen Virtuaali-Ilmailijat ry (Moderators: Olli Vainio, Jari Varje, Mika Mononen)
| | |-+  SVIL ry:n keskustelualue - Ohje
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: SVIL ry:n keskustelualue - Ohje  (Read 23882 times)
VMa
Former member
SVIL ry:n keskustelualue - Ohje
« on: 12.08.04, 00:11 »

Tervetuloa Suomen virtuaali-ilmailijat ry:n viralliselle keskustelualueelle!

Tämä keskustelualue on tarkoitettu erityisesti keskustelemiseen yhdistyksen asioista ja yhdistyksen toiminnasta. Noudattamalla seuraavia ohjeita, voit olla varma että saat äänesi oikein kuuluviin, kysymyksesi huomataan ja siihen vastataan asianmukaisesti, tai ideasi pääsevät eteenpäin. Keskusteluun ovat tervetulleita kokeneet simukonkarit, aloittelevat harrastajat, sekä SVIL ry:n jäsenet että ei-jäsenet.

1. Tarkista, että löytyykö kysymykseesi vastaus jo yhdistyksemme Internet-sivuilta tai ehkä muualta netistä kohtuullisen helposti

2. Otsikoi viestisi nasevasti ja sisältöä kuvaavasti, huono otsikko on esimerkiksi "Aloittaja - auttakaa!" tai "Miksei toimi?", hyviä taasen ovat "Mistä oppaita harrastuksen aloittamiseen aloittajalle?" tai "Yhdistyksen sähköposti ja kotisivutila ei aktivoidu"

3. Kirjoita viestisi selkeästi ja kerro tarvittaessa taustatietoja ongelmasta. Myös kuvat auttavat tarvittaessa havainnollistamaan asiaasi. Jos esimerkiksi huomaat yhdistyksemme Internet-sivuilla ongelmia, ota esimerkiksi screenshot sivustosta ja liitä se viestiin.

4. Älä postita henkilökohtaista palautetta foorumiin, tavoitat yhdistyksen aktiivijäsenet ja luottamushenkilöt parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät SVIL:n sivuilta ja esimerkiksi sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@svil.fi.

5. Muista, että SVIL on yhdistys, ei yritys. Yhdistys toimii harrastuspohjalta ja jokaisella on sekä oikeus että velvollisuus antaa oma panoksensa yhdistyksen toimintaan. Auta muita, jos tiedät vastauksen toisen esittämään kysymykseen. Suhtaudu uusiin ideoihin avoimesti. Jos olet jo kokenut simuilija, käytä kokemustasi muita kannustaen hyödyksi, mutta muista että itsekin olet ollut aloitteleva harrastaja.

6. Jos asiasi ei suoranaisesti koske yhdistyksen toimintaa, saat paremmin vastauksen kysymykseen tai ehdotukseen muilta keskustelufoorumeilta. Yleisiin lentosimulaattoreita koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin paras paikka on FS Nordicin Lentosimulaattorit -alue (http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?board=14). VATSIM-lentämistä ja -lennonjohtamista varten ohjaamme sinut mielellämme VACC Finlandin keskustelufoorumiin (http://vacc.fi/df/). Jos kuitenkin olet epävarma, mihin kysymys parhaiten sopisi, esitä se täällä. Ohjaamme sinut eteenpäin!

Toivotan SVIL ry:n puolesta Sinut tervetulleeksi jakamaan ideasi ja esittämään kysymyksesi tiiviin harrastajayhteisön pariin!

Ville Mattila
tiedottaja
SVIL ry
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1