Jäsenkortit

(1/3) > >>

heiska91:
Sori että teen uuden threadin tästä mutta ajattelin kysästä että missä vaiheessa noi jäsenkortit on?

Jesse

Lizard:
Kuten sanottu, nykyisellään jäsenkorttien valmistus on niin työlästä ja hidasta puuhaa, että tässä juuri katsellaan jäsenkorttien tekemiseen erikoistuneiden firmojen tarjouksia meille jäsenkorttien teosta. Eiköhän hommaan saada päätöskin lähiaikoina...

knude:
Quote

Kuten sanottu, nykyisellään jäsenkorttien valmistus on niin työlästä ja hidasta puuhaa, että tässä juuri katsellaan jäsenkorttien tekemiseen erikoistuneiden firmojen tarjouksia meille jäsenkorttien teosta. Eiköhän hommaan saada päätöskin lähiaikoina...Ymmärrän kyllä, että korttien itse tekeminen on työlästä ja jopa kallistakin mutta ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että jäsenet joilla ei ole korttia, eivät myöskään voi nauttia tietyistä SVIL:n eduista eivätkä näin ollen myöskään saa täyttä vastinetta maksamalleen jäsenmaksulle. Tästä syystä ymmärrän myös niitä, jotka kyselevät korttinsa perään useasti.  

Lisäksi, ainakin jossain määrin, saattaa edellä mainittu vaikuttaa siihen, moniko haluaa jäsenenä jatkaa.

Lizard:
Ymmärrämme kyllä tämän, ja tilanne onkin nyt jo aivan liian pitkällä. Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä jäsenistöltä asian suhteen, ja parannus on tulossa mahdollisimman nopeasti. Edelleenkin koko homma pyörii harrastustoimintana ja sen takia kaikki ei välttämättä aina toimi aivan niinkuin pitäisi, mutta asioista opitaan ja yritetään kuitenkin koko ajan tehdä parhaamme.  

tigert:
Eikös noita jäsenkortteja saa SIL:in kautta? Ainakin mulla tulee MIKin ja RAKUn suhteen yhteinen SIL:in logolla varustettu jäsenkortti kerran vuodessa..?

//Tuomas

Navigation

Up one level

Next page