FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
14.12.17, 08:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Tekstuurikato!
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Tekstuurikato!  (Read 404 times)
JPR
Former member
Tekstuurikato!
« on: 13.09.04, 14:44 »

Työntäyteisen viikonlopun jälkeen ajattelin rentoutua rakkaan harrastukseni parissa ja lentää jonkin lennon,mutta kuinka ollakkaan...

[ Attachment removed / expired ]


[ Attachment removed / expired ]

...mitäköhän ihmettä on tapahtunut?Onko cd vioittunut vai jotain oleellista hävinnyt???AUTTAKEE!!
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:Tekstuurikato!
« Reply #1 on: 13.09.04, 14:49 »

Ei CD:ssäsi ole varmaankaan mitään vikaa. Oletko poistanut lähiaikoina jotain maisemalisäosia? Tuo nimittäin herjaa siitä, että FS yrittää avata jonkin maiseman kansiota, jota ei ole olemassa.
« Last Edit: 13.09.04, 14:49 by Johannes Kaikkonen »

JPR
Former member
Re:Tekstuurikato!
« Reply #2 on: 13.09.04, 14:54 »

En ole poistanut mitään!kokeilin myös muita alueita;sama juttu sielläkin. Huh
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:Tekstuurikato!
« Reply #3 on: 13.09.04, 15:04 »

Mikkisoftan sivuilta löytyi tällaista:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;312463

Eli valitettavasti taitaa edessä olla uudelleenasennus. Sad En usko, että tuon muistin rajoittaminen kannattaa. Helpommalla luultavasti pääset, jos asennat FS:n uudelleen.

Eräällä toisellakin on ollut sama ongelma:
http://flyawaysimulation.com/postlite626-scenery.html+read+error
« Last Edit: 13.09.04, 15:07 by Johannes Kaikkonen »

JPR
Former member
Re:Tekstuurikato!
« Reply #4 on: 13.09.04, 15:16 »

KIITOS AVUSTA!Nyt kyllä ottaa kupoliin ja pahasti kun ajattelee sitä työn määrää mikä noissa lisäosien uudelleen asentamisessa on!Sitä vaan on kertynyt hyvinkin runsaasti...Että se siitä rentouttavasta vapaapäivästä....
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:Tekstuurikato!
« Reply #5 on: 13.09.04, 15:40 »

KIITOS AVUSTA!Nyt kyllä ottaa kupoliin ja pahasti kun ajattelee sitä työn määrää mikä noissa lisäosien uudelleen asentamisessa on!Sitä vaan on kertynyt hyvinkin runsaasti...Että se siitä rentouttavasta vapaapäivästä....

No problemo. Sattuu sitä paremmissakin piireissä, kuten sanonta menee. Ilmeisesti tuo vika on tullut asennusvaiheessa. Onko tätä ongelmaa esiintynyt aikaisemmin, vaikkapa tämän asennuksen aikana, kun olet pelannut?

JPR
Former member
Re:Tekstuurikato!
« Reply #6 on: 13.09.04, 15:55 »

Viimex kun pelasin kaikki toimi very good!Asensin kyl yhen kentän jossa oli autoinstaller ja Tatun New york objects3:sen,ennen kuin rupesin pelaamaan tänään.En kyl usko et se ainakaan tosta Tatun maisemasta lakosi.Olen kyllä lukenu noista autoinst.pelkkää huonoa,mutta ihminen on siitä kumallinen otus et kaikki pitää kokea kantapään kautta....Pe**ele!Vai lieneekö ollut laiskuutta Embarrassed
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:Tekstuurikato!
« Reply #7 on: 13.09.04, 16:06 »

Viimex kun pelasin kaikki toimi very good!Asensin kyl yhen kentän jossa oli autoinstaller ja Tatun New york objects3:sen,ennen kuin rupesin pelaamaan tänään.En kyl usko et se ainakaan tosta Tatun maisemasta lakosi.Olen kyllä lukenu noista autoinst.pelkkää huonoa,mutta ihminen on siitä kumallinen otus et kaikki pitää kokea kantapään kautta....Pe**ele!Vai lieneekö ollut laiskuutta Embarrassed

Tässä ketjussahan oli juuri äskettäin puhetta autoinstallerien huonoudesta. Poistitko tuolla autoinstallerilla sen maiseman, vai asensitko sen (taisit sen jo sanoakin, mutta varmistan asian Wink)? Ei kait se poistaisi mitään jo asennusvaiheessa? Huh Kuten tuossa mainitsemassani ketjussakin jo todetaan, kannattaa aina asentaa ensin johonkin väliaikaishakemistoon se lisäosa ja siirrellä ne tiedostot paikoilleen.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1