FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.12.17, 01:04

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  PSS Bussi ei toimi...
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: PSS Bussi ei toimi...  (Read 534 times)
porsas
Former member
PSS Bussi ei toimi...
« on: 14.09.04, 14:49 »

Jouduin äskettäin forkkaamaan koneeni ja luonnollisesti jouduin asentamaan kaiken FS9iin liittyvän uudelleen. OK, homma tehty (3 tuntia  :-) ja kaikki toimii, PAITSI PSS:n Airbus pro (base pack). FS9 ei jostain syystä lataa paneelia, vaan heittää virheilmoitusta ja se johtaa lopulta FS9 kaatumiseen. Olenko asentanut jotain väärin tms. ? Kaikki kylläkin asentui PSS:n installerilla ja varmasti oikeaan paikkaan.

Koneiden panel.cfg filussa:

[fltsim]
alias=pssab-propanel.330

Kyseinen virheilmoituksen antava .gau filu löytyy sieltä mistä pitääkin.

Shotti vielä virheestä:


[ Attachment removed / expired ]


Kiitos avusta jo etukäteen.
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13578
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:PSS Bussi ei toimi...
« Reply #1 on: 14.09.04, 14:53 »

Pitääkö tuo gauge rekisteröidä FSUIPC:ssa?


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
porsas
Former member
Re:PSS Bussi ei toimi...
« Reply #2 on: 14.09.04, 15:48 »

Viimeksi setti toimi ihan pelkällä asennuksella...  Cry
heiska91
Former member
Re:PSS Bussi ei toimi...
« Reply #3 on: 14.09.04, 15:56 »

Onkai sulla FSSound.dll asennettuna? Mulla toi auttoi aikanaan..
porsas
Former member
Re:PSS Bussi ei toimi...
« Reply #4 on: 14.09.04, 16:24 »

Homma selvisi pienen haeskelun jälkeen; Kun hain dll-files.com:ista DLL:n "gdiplus.dll" ja tyrkkäsin sen WINNT/system-kansioon, niin johan pelittää. Formatoinnin jälkeen en hakenut kaikkia päivityksiä w2k:hon, joten tuo .dll oli kai "jäänyt" pois ja PSS:n bussi sitä johonkin näköjään tarvitsee. Ongelma tuntui olevan melko yleinen, joten jos täällä jollain tulee sama onkelma, niin toivottavasti tää sillä kertaa auttaa.

Toinen vaihtoehto oli poistaa mahdollisesti FS9/scenery-kansiossa lymyävä MAGDEC.DLL (koko 0kb), joka oli myös joissain tapauksissa auttanut.
Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re:PSS Bussi ei toimi...
« Reply #5 on: 14.09.04, 17:13 »

Onko paketti päivitetty FS2004 yhteensopivaksi ? Ainakin tuo Justflightin PSS A320 boxisetti vaati virallisen päivityspätsin ennen kuin toimi FS2004:ssa.

Jani

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1