FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.12.19, 10:01

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Vielä uudelleenasennuksesta
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Vielä uudelleenasennuksesta  (Read 306 times)
Tero Koivisto
Offline Offline

Posts: 239
Date Registered: 23.04.04

Vielä uudelleenasennuksesta
« on: 21.10.04, 14:32 »

Eli kun asensin uudelleen fs2004:sen niin pitäis siirtää nuo pai koneet, niin mitä muuta pitää siirtää että ne myös toimii tässä uudelleen asennetussa versiossa? ja mitä muuta yleensä kannattaa ottaa vanhasta mukaan?  Huh
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13588
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Vielä uudelleenasennuksesta
« Reply #1 on: 21.10.04, 14:37 »

Scenery\world\scenery kansiosta pitää siirtää PAI:n installerin tekemä traffic_PAIxxx.bgl.



                                       www.flyfinland.fi
zikaduu
Former member
Re:Vielä uudelleenasennuksesta
« Reply #2 on: 22.10.04, 15:09 »

Scenery\world\scenery kansiosta pitää siirtää PAI:n installerin tekemä traffic_PAIxxx.bgl.
Ja tuon lisäksi vissiin aircraft -kansiosta PAI koneet?
Sittenkö PAI liikenne toimii uudelleenasennuksen jälkeenkin?

EDIT: Jaa tuossahan tuo PAI koneet jo lukikin ekassa viestissä  Wink
« Last Edit: 22.10.04, 15:10 by Jaakko Salminen »
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13588
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Vielä uudelleenasennuksesta
« Reply #3 on: 22.10.04, 15:26 »

Ja tuon lisäksi vissiin aircraft -kansiosta PAI koneet?
Sittenkö PAI liikenne toimii uudelleenasennuksen jälkeenkin?

Mikäli kaikki menee nappiin niin kyllä toimii.



                                       www.flyfinland.fi
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1