FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.12.17, 08:58

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?  (Read 511 times)
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13578
Date Registered: 31.07.01

WWW
Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« on: 05.11.04, 09:13 »

Eli kysymys kuuluu, että pystyykö lennonluomisvalikon Tongue oletuksena "pyörivää" Cessnaa vaihtamaan johonkin muuhun koneeseen? Eli toisin sanoen, kun tulee ko. valikkoon, niin Cessnan paikalla pyörii esim. Nintendo. Roll Eyes

Tällaista tällä kertaa, myöhemmin jotain muuta.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Anakonda
Former member


Email
Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #1 on: 05.11.04, 09:17 »

Kuvittelisin että pystyy. Elikä valitsee koneen minkä haluaa ja tekee siitä default
lennon.

Terv. AK
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #2 on: 05.11.04, 10:12 »

Entä jos tuo menetelmä ei toimi, mistä etsiä vikaa?  Olen lukemattomia kertoja tallentanut defaultiksi tietyn kentän, sään (real weather) ja koneen, joka kerta siinä se Seattle+cessana+fair weather jöpöttää.

Ei tuo haittaa, olisi vaan mukavempi jos tuo toiminto toimisi.
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #3 on: 05.11.04, 10:18 »

Niin, kyllä defaultiksi tallennetusta lennosta tallentuu myös oletuskone. Mutta että mistä lähteä vikaa hakemaan, jos sei toimi... jaa-a, paha sanoa. Tallentuuko se lento kumminkin, ja toimii jos sen valitsee? Että vain oletukseksi asettaminen epäonnistuu?

Anakonda
Former member


Email
Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #4 on: 05.11.04, 10:31 »

Entä jos tuo menetelmä ei toimi, mistä etsiä vikaa?  Olen lukemattomia kertoja tallentanut defaultiksi tietyn kentän, sään (real weather) ja koneen, joka kerta siinä se Seattle+cessana+fair weather jöpöttää.

Ei tuo haittaa, olisi vaan mukavempi jos tuo toiminto toimisi.
En ole nyt omalla koneella, mutta muistelisin että kun olet tallentanut lennon
defaultiksi pitää vielä sieltä my flights kohdasta panna rasti ruutuun "make this default flight" .

Terv. AK
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13578
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #5 on: 05.11.04, 10:35 »

Tjaah, pitääpäs kokeilla tuota kikkaa...


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #6 on: 05.11.04, 10:41 »

Se ei edes herjaa mistään kirjoitussuojatusta tai puuttuvasta tiedostosta, tallentaa nätisti mutta ei se jää oletukseksi.

Pitää tutkia illalla tuota My flights -kohtaa, jos se korjaisi tilanteen.

Kiitos neuvosta!
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #7 on: 05.11.04, 12:32 »

Niin siis se defaultiksi tallentaminen on justiin se että pannaan se ruksi siihen ruutuun, muuten se on vain lennon tallentaminen Wink
« Last Edit: 05.11.04, 12:33 by Esa Lehtismäki »

Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #8 on: 05.11.04, 12:39 »

Semmoinen muistutus täytyy heittää tähän väliin, että simu suositellaan AINA käynnistettäväksi sillä default lennolla (KSEA + default C172). Sitten kun simu on käynnissä tuolla vakioasetuksella, vasta sen jälkeen ruvetaan valitsemaan muita kenttiä ja koneita... FS:llä on sellainen paha tapa, että se saattaa jättää jotain tärkeitä tietoja lataamatta jne, jos sitä ei ensin käynnistetä default lennolla. Etenkin, jos käytössä on monimutkaisia lisäosakoneita/sceneryitä...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Kari Nopanen
Offline Offline

Posts: 379
Date Registered: 14.07.01

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #9 on: 05.11.04, 16:51 »

Just niin !
Mikko sanoi oikein taas, monet murheet jää pois kun muistaa tuon !

Intel  Kaby Lake i7-7700K
16 GB DDR4 2666
GeForce GTX 1080 Ti
Windows 10 Home 64 bit
P3D v4
"Nii onkii, juu - vai onko ?"
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #10 on: 05.11.04, 18:38 »

No en mene sitten tuohon koskemaan.  9.8Gigaa kamaa uudelleenasennettavana jos tuon sössii...   Undecided
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #11 on: 05.11.04, 18:44 »

Ööö... miten siis oletuslennon tallentaminen voi johtaa tarpeeseen ladata jotain uudelleen? Oletuslennon saa palautettua sinne Meigsiin esinmerkiksi sillä kun hävittää sen oletukseksi määräämänsä lentotiedoston. Simu kysyy sitten käynnistyksessä palautetaanko alkuperäinen oletus. Ladatut lisäosat taas saa palautettua enimmäkseen kopioimalla tiedostoja, jos jostain muusta syystä joutuu simun asentamaan uudelleen.

EDIT: Jaa, olikos se nykyään Seattlessa sen oletusoletuslennon paikka? Eikös se jossain versiossa ollut Meigsissäkin? Mulla on tosiaan ollut se Turussa viime vuodet. Ei ole mulla ollut sen johdosta ongelmia, mutta eipä ole mutkikkaita lisäosiakaan.
« Last Edit: 05.11.04, 18:47 by Esa Lehtismäki »

Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13578
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Pystyykö create a flight -valikon oletuskonetta muuttamaan?
« Reply #12 on: 05.11.04, 19:04 »

EDIT: Jaa, olikos se nykyään Seattlessa sen oletusoletuslennon paikka? Eikös se jossain versiossa ollut Meigsissäkin?

Aiemmissa versioissa oletuskenttänä oli Meigs, mutta kun se joutui vasaran alle niin se vaihdettiin Seattleksi.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1