FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.12.17, 06:44

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Miten voin liikkua koneessa?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Miten voin liikkua koneessa?  (Read 1077 times)
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Miten voin liikkua koneessa?
« on: 06.11.04, 20:41 »

Moi!

Elikkä haluaisin liikkua Virtual Cocpit kuvakulmassa, tiedän kyllä että simussa voi liikkua (Ctrl + Shift + Enter jm.) mutta vain rajoitetusti. Siis millä ilmaisella ohjelmalla voisin liikkua ohjaamossa ja matkustamossa?

Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re:Miten voin liikkua koneessa?
« Reply #1 on: 06.11.04, 20:43 »

FS Camera on ainoa ilmainen ohjelma joka jotenkin hoitaa Active Cameran homman. En ole tuota FS Cameraa kokeillut mutta sen pitäisi löytyä täältä FSN tiedostokirjastosta.

Jos on ylimääräistä rahaa niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan Active Camera 2004:n. Sillä saa simusta huomattavasti paljon enemmän irti.

Jani

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Miten voin liikkua koneessa?
« Reply #2 on: 06.11.04, 20:51 »

Moi!

Nyt latasi Fs Camera ohjelman, mutta osaisiko kukaan neuvoa miten voin nyt liikkua matkustamossa ja ohjaamossa jos se on madollista?

Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13578
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Miten voin liikkua koneessa?
« Reply #3 on: 06.11.04, 22:14 »

Moi!

Nyt latasi Fs Camera ohjelman, mutta osaisiko kukaan neuvoa miten voin nyt liikkua matkustamossa ja ohjaamossa jos se on madollista?

Terve kaima!

Oletko lukenut readme:n? Siellä varmasti neuvotaan tuon FS Cameran käyttö. Itsellänikin on tuo FS Camera koneella, mutta en ole joutanut sitä vielä asentamaan/kokeilemaan... Tongue


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Miten voin liikkua koneessa?
« Reply #4 on: 06.11.04, 22:51 »

FS Camera on ainoa ilmainen ohjelma joka jotenkin hoitaa Active Cameran homman.

Ei aivan. ATR:n myötä pistettiin yleiseen jakeluun myös moduuli nimeltään F1View, joka on ilmainen ja toimii kaikkien koneiden kanssa. Se löytyy osoitteesta http://atr.flight1.net

Onhan se vähän kömpelö, mutta toimii kuitenkin Smiley

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Miten voin liikkua koneessa?
« Reply #5 on: 07.11.04, 05:47 »

Kiitosta taas ja nyt pelittää! Siitä Fs Cameran Readme filusta ei löytynyt mitään liikkumis ohjeita koneen sisällä, mutta tuo F1View toimi oli helppo asentaa ja toimii hyvin. Ja karmaa teille.

Vielä kerran kiitokset jälleen!


Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Miten voin liikkua koneessa?
« Reply #6 on: 07.11.04, 09:14 »

Niin, FSCamerassa ei ole vapaata liikkumista, vaan se pyrkii tiettyjen säädettävien parametrien puitteissa torninäkymän tornia liikuttamalla pitämään koneen kuvissa niin että se näyttää hyvältä.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1