FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.12.17, 06:48

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Tampere- city scene ei toimi?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Tampere- city scene ei toimi?  (Read 512 times)
pilotti
Former member
Tampere- city scene ei toimi?
« on: 07.11.04, 19:42 »

Moi!

Siis onko siinä jotain erikois kikkaa et sen Tampereen saa näkymään FS2004:ssa? Eihän toi onnistu vaikka asentais miten päin. Liitän sen sieltä addon scenery kansiosta samalla tavalla kuin lentokentätki. Ja jos lisään sen TampereL kansion niin koko simu tilttaa jo latausvaiheeseen?
Haeskelin jo vaik mistä vastausta mut en kyllä löytäny.
Mikä avuks? Huh
laukkanenmarko
Former member
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #1 on: 07.11.04, 19:46 »

Älä lisää sitä TampereL kansiota..
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #2 on: 07.11.04, 20:02 »

TampereL on tosiaan vanhentunut versio alueen landclasseista, joka pitää jättää pois. Uudemmat versiot sisältyvät FinnClassiin. Muuten siinä ei mitään ihmeellistä ole. Tampere pitää tietenkin olla Scenerylistassa ylempänä kuin pohjasceneryt FinnClass ja FinnTerrain.

pilotti
Former member
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #3 on: 07.11.04, 20:22 »

Joo, eipä siellä edelleenkään näy kuin muutama talo. Ei lähellekkään sellasta mitä noista screenshoteista voi päätellä. Ja Tampere on ylempänä kuin FinnClass ja FinnTerrain. Lieneenkö sit jostain muusta kiinni..?
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #4 on: 07.11.04, 21:01 »

Pistäppäs Mika screenshot tänne niin katsotaan miltä se näyttää. Joskus on helpompi sanoa mitä tehdä kun näkee kuvasta mikä mättää. Smiley

'Don't panic'
pilotti
Former member
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #5 on: 07.11.04, 21:38 »

Vähän läheltä toi kuvakulma mut näkee siitä et vähissä on Tampereella talot..?

[ Attachment removed / expired ]
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #6 on: 07.11.04, 22:11 »

Jeps, mutta laitappas sellainen yleiskuva korkeammalta. Tuo ei vielä oikeastaan sano mitään....

'Don't panic'
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #7 on: 07.11.04, 22:15 »

Onko sinulla autogen density kuinka säädetty?

pilotti
Former member
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #8 on: 07.11.04, 23:00 »

Bravo!! Kiitos Esa! Autogen density oli normal asennossa. Säädöt tappiin niin johan alkoi rakennuksia riittää! Smiley
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9080
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #9 on: 08.11.04, 13:17 »

Bravo!! Kiitos Esa! Autogen density oli normal asennossa. Säädöt tappiin niin johan alkoi rakennuksia riittää! Smiley

Hehe....  Cheesy

Sori... ei käynyt mielessä että vastaus voisi olla noinkin yksinkertainen.  Embarrassed Sitä on jotenkin tottunut että jokaiseen ongelmaan haetaan ratkaisua kissojen ja koirien kanssa.

Mutta hyvä että nyt toimii.  Smiley

'Don't panic'
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Tampere- city scene ei toimi?
« Reply #10 on: 08.11.04, 14:28 »

Siperia opettaa. Kun on muutaman kerran käynnistymisongelmaa setviessään repinyt emolevystä kaiken irti, ennen kuin huomaa pistää virtajohdon kiinni poweriin, niin toisinaan alkaa tulla ne helpotkin mieleen Grin

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1