FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.10.18, 22:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  AI koneiden reitit
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: AI koneiden reitit  (Read 688 times)
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

AI koneiden reitit
« on: 12.11.04, 16:18 »

perkl. taas joudun kysymään vaikka kerran olen jo kysynyt että mistäs tuon voi säätää että AI koneen reitti näkyy siinä koneen päällä (niinkuin ne konetyyppi ja muut) Tongue

sori kun taas kysyn mutta en löytänyt tuota vanhaa threadiani Embarrassed kun ei tuo hakukoneen käyttö oikein sovellu Undecided
« Last Edit: 12.11.04, 16:58 by Tuomas Kuukasjärvi »

Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:AI koneiden reitit
« Reply #1 on: 12.11.04, 16:27 »

Settings - Traffic. Näppäinyhdistelmällä Ctrl-Shift-L saat labelit päälle/pois pikana.

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #2 on: 12.11.04, 16:29 »

niin kyllä tuon tiedän mutta siellä ei ole tuota millä ne Reitit saa näkyviin Tongue

Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13584
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:AI koneiden reitit
« Reply #3 on: 12.11.04, 16:37 »

niin kyllä tuon tiedän mutta siellä ei ole tuota millä ne Reitit saa näkyviin Tongue

Sitten pitää mennä rukkaamaan fs9.cfg:tä. Ohjeet löytyy muistaakseni tuolta vinkkejä ja oppaita -viestiketjusta jonkun vinkin mukana.
« Last Edit: 12.11.04, 16:37 by Ilkka Portti »



                                       www.flyfinland.fi
hannes
Former member
Re:AI koneiden reitit
« Reply #4 on: 13.11.04, 09:45 »

Tai vaihtoehtoisesti traffic toolbox SDK:n mukana tulevalla moduulilla.
motojuzzi
Former member
Re:AI koneiden reitit
« Reply #5 on: 13.11.04, 10:20 »

Quote
[AContain]

....

ShowLabelFlightPlan=0
Eli kohdassa AContain löytyy nuo Labelit, ja sieltä löytyy tuollainen kohta. Vaihdat nollan ykköseksi, niin uskoisin että toimii.
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #6 on: 13.11.04, 10:58 »

misäs toi Acontain on

motojuzzi
Former member
Re:AI koneiden reitit
« Reply #7 on: 13.11.04, 11:00 »

misäs toi Acontain on

Siellä fs9.cfg:ssä.  Wink Ja ohjeet sen löytämiseenhän on tuolla vinkkejä-threadyssä.
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #8 on: 13.11.04, 11:03 »

Juu koitin ettiä tuota fs9.cfg:tä mutta jostain syystä sitä ei löydy Undecided

zikaduu
Former member
Re:AI koneiden reitit
« Reply #9 on: 13.11.04, 11:09 »

Juu koitin ettiä tuota fs9.cfg:tä mutta jostain syystä sitä ei löydy Undecided
Koita Windowsin haku-toimintoa.
On se kumma, jos simu toimii ja fs9.cfg:tä ei löydy!  Grin
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #10 on: 13.11.04, 11:11 »

Sillähän minä etsinkin mutta ei löytäny Grin Shocked

motojuzzi
Former member
Re:AI koneiden reitit
« Reply #11 on: 13.11.04, 11:16 »

Sillähän minä etsinkin mutta ei löytäny Grin Shocked
Siis katsoitko nyt oikeasta paikasta (http://www.fsnordic.net/article/article_view.php?ID=47)?

Ja jos tuolla ei ole, se on piilotettu, ja sun pitää muuttaa jotain asetuksia (jois mie en tiä hittoikaan) jotta saat sen näkyviin. Mut etsi-toiminnolla pitäis kai löytyä sillonkin.  Huh
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:AI koneiden reitit
« Reply #12 on: 13.11.04, 14:05 »

Resurssienhallinasta Työkalut - Kansion asetukset - Näytä. Siellä on valinta erikseen piilotettujen tiedostojen ja suojattujen järjestelmätisdostojen näyttämiselle. Ei tuo mulla kyllä piilotettu ole, mutta josko sulla sitten on. Samasta paikasta kannattaa poistaa ruksi ruudusta "Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tunnisteet", jolloin vaikkapa FS9.EXE näkyy muodossa FS9.EXE eikä FS9. Tuo äärimmäisen typerä asetus on oletuksena päällä.

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #13 on: 13.11.04, 15:18 »

Eipä löydy mistään tuota cfg:tä Shocked Undecided

Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:AI koneiden reitit
« Reply #14 on: 13.11.04, 15:33 »

Löydätkö siis kuitenkin C:\Documents and Settings\<käyttäjätili>\Application Data\Microsoft\FS9 -kansion? Tai jos et, niin mihin asti tuota polkua pääset?

Siellä se FS9.cfg joka tapauksessa on (olettaen että sinulla on Windows XP).

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #15 on: 13.11.04, 15:38 »

juu XP on mutta application datassa ei ole FS9 kansiota Undecided

Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:AI koneiden reitit
« Reply #16 on: 13.11.04, 15:45 »

Katsotko varmasti oikean käyttäjän alta siellä Application Datassa? Siis sen käyttäjätilin, jolle olet kirjautuneena (jos olet pääkäyttäjäoikeuksin, pääset kaikkiin käyttäjäprofiileihin).

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2529
Date Registered: 12.02.04

Re:AI koneiden reitit
« Reply #17 on: 13.11.04, 16:50 »

Heh Grin Olenpas hölmö olin katsonut vain yhdestä Grin

EDIT: Kiitos kaikille vaivautuneille Grin
« Last Edit: 13.11.04, 16:51 by Tuomas Kuukasjärvi »

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1