FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.05.18, 15:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS9:n pääkansion kanssa ongelma.  (Read 491 times)
Mara
Former member
FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« on: 17.11.04, 19:33 »

Eli tuota niin.. Ilmeni sellainen ongelma kun asentelin noita FSW:n pilvia, niin se piti FS:n pää kansiona: C:Program FilesMicrosoft GamesFlight Simulator 9Aircraftconcorde, vaikka tuollaista kansiota ei edes ole olemassa!

Eli:
[ Attachment removed / expired ]

Tuollaista väittää kun sitä FSW:tä asentaa  :-
Olisiko ratkaisua ongelmaan?  Sad
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« Reply #1 on: 17.11.04, 20:49 »

Taas noita hemmetin autoinstallerien tekosia, vaikkaisin. Oletko asentanut vasta kenties jonkun Concorden, jonka asennus on tapahtunut autoinstallerilla? Jos olet, niin voitkin lähettää vihaisen sähköpostin sen Concorden tekijälle, sillä hänen tekemänsä installeri on sekoittanut nyt sinun FS:n rekisterimerkinnät. Todennäköisesti, jos nyt katsot regeditillä FS:n rekisterimerkintöjä, se näyttää FS:n päähakemistoksi juuri tuota FS\aircraft\concorde\ -polkua... Että onneksi olkoon taas onnistuneen installerin tekijälle...

Ps. Ei muuten sitten kannata sitä Concordea mennä poistamaan millään uninstallilla, jos siellä mukana tuli sellainen. Se nimittäin saattaa poistaa sulta FS:n rekisterimerkinnät kokonaan jne mukavaa...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re:FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« Reply #2 on: 17.11.04, 21:16 »

Pistetään nyt tännekin tuo linkki minkä mainitsin Jyllanti scenery ketjussa,eli kyseisen paketin mukana tulee FS2002 ja FS2004 varten sopivat exet joilla voi tehdä rekisterin johon FS on muka asennettu tai korjata rekisteriin tuon oikean reitin.Kaikki hoituu siis exen käynnistämisellä,kun olet vain kopioinut sen Here_Is_FS2004.exe:n sinne FS2004:n pääkansioon.

EDIT:se linkki http://www.visualflight.co.uk/fs2004toolkit/
« Last Edit: 17.11.04, 21:16 by Ville Jalonen »
Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re:FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« Reply #3 on: 17.11.04, 22:12 »

Taas noita hemmetin autoinstallerien tekosia, vaikkaisin. Oletko asentanut vasta kenties jonkun Concorden, jonka asennus on tapahtunut autoinstallerilla? Jos olet, niin voitkin lähettää vihaisen sähköpostin sen Concorden tekijälle, sillä hänen tekemänsä installeri on sekoittanut nyt sinun FS:n rekisterimerkinnät. Todennäköisesti, jos nyt katsot regeditillä FS:n rekisterimerkintöjä, se näyttää FS:n päähakemistoksi juuri tuota FS\aircraft\concorde\ -polkua... Että onneksi olkoon taas onnistuneen installerin tekijälle...

Ps. Ei muuten sitten kannata sitä Concordea mennä poistamaan millään uninstallilla, jos siellä mukana tuli sellainen. Se nimittäin saattaa poistaa sulta FS:n rekisterimerkinnät kokonaan jne mukavaa...

Onkos tämä se PSS:n Concorde vaiko joku muu Concorde ? Itselläni ei ollut mitään ongelmaa tuon Installoinnin kanssa vaikka olenkin joskus manuaalisesti vaihtanut FS2004:n paikkaa koneella.

Aina jos on joku autoinstaller paketti kyseessä niin installoin sen aina ensin johonkin temporary kansioon paitsi tietenkin maksulliset versiot kuten Flight1 ATR jonka installeriin voi luottaa Wink

Jani

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re:FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« Reply #4 on: 18.11.04, 07:59 »

paitsi tietenkin maksulliset versiot kuten Flight1 ATR jonka installeriin voi luottaa Wink
Eipä ne maksullisetkaan aina toimi täydellisesti. Flight1:n koneen kun poistaa sen omalla uninstallerilla, niin lähtee Textomatic-ohjelma myös vaikka asennettuna olisi muitakin koneita, jotka sitä käyttävät.

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« Reply #5 on: 18.11.04, 08:17 »

Eipä ne maksullisetkaan aina toimi täydellisesti. Flight1:n koneen kun poistaa sen omalla uninstallerilla, niin lähtee Textomatic-ohjelma myös vaikka asennettuna olisi muitakin koneita, jotka sitä käyttävät.

Ei pidä paikkaansa. Olen noita tässä joutunut poistelemaan ja asentelemaan edestakaisin noita Dreamfleetin ja Flight1:n koneita, eikä ole kertaakaan lähtenyt T-o-M mukana, jos on jäänyt joku muu meidän kone vielä asennetuksi...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re:FS9:n pääkansion kanssa ongelma.
« Reply #6 on: 18.11.04, 10:57 »

Muistaakseni FS2002:ssa kun poistin Archerin tai Cardinalin ja Meridian jäi, niin lähti Textomatic.exe kanssa. Voipi olla, että on uudempiin installereihin korjattu. Samapa tuo, sillä nykyään pidän kaiken varalta hakemistossa kopiota.
« Last Edit: 18.11.04, 10:58 by Juha Hepokangas »

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1