Pienoismalleja!

(1/3) > >>

uggi:
Pienoismalleista taisi olla oma threadi jossain toisaalla FSNordicissa, mutta siellä oli kuvia vain matkustajafööneistä. FSNSquadronin porukalta luulis löytyvän pienoismalleja sotakoneista tai jopa RC-koneita, laittakaas kuvia jos näin on!

Itse en ole montaa pienoismallia kasannut, viimeksi varmaan Westland Lysanderin ~20 vuotta sitten. Kummeilta lahjaksi saatu DC-9 (muistaakseni) jäi kasaamatta kun se vaikutti silloin kakarana niin pelottavan isolta eikä föönit kiinnostaneet silloinkaan. Kun suosikkisarjis Aku Ankan jälkeen oli Ilmojen Korkeajännitys..

No, tuossa eilen satuin kävelemään Ruoholahdessa Tietonikkarin ohi ja kun arvelin etten siellä päin ole hetkeen liikkeellä niin päätin käydä sisällä kaupassa tsekkaamassa, ja näin siinä sitten kävi:Ja laatikon sisältö (paitsi tuon askarteluveitsen ostin erikseen):Saas nähdä koska on oikeasti aikaa alkaa kasaamaan. Ostin valmiiksimaalatun niin ei ainakaan pitäisi jäädä maalauksen puolesta ikuisuusprojektien sekaan. Ja maalausvärkit olisi maksaneet 2x tuon mallin verran. Vielä pitäis löytää jostain swastikat peräsimeen

motojuzzi:
Sitä tuli pienempänä väsättyä pari kappaletta. Ensimmäisen (F/A-18) tein isän kanssa, mutta se on hajonnut palasiksi muuttojen aikana. Kaksi muuta tein itse, toinen on nyt hukkunut tunnistamaton kaksimoottorikone ja toinen Corsair.. Täytyypä katsoa, jos olis vielä noita pakkauksia jäljellä, pienenä sain useammankin mutten tehnyt niitä kauhean kiireellä.

juuuso:
Onhan tuota tullut kasailtua.

Tässäpä pari WIP kuvaa revellin B-17 F Flying fortress:ista, joka on nostettu pois päydältä, että mahtuu tekemään vähän muutakin.[ Attachment removed / expired ][ Attachment removed / expired ]

Ja tuosssapa muita malleja:

[ Attachment removed / expired ]

Lonkka:
Moi!

Itselläni ei ole tällä hetkellä kuin yksi kasaamaton Spitti mutta tällä kaverilla on taitoa:

http://koti.mbnet.fi/~jjuvonen/index.html

T:Harri

P.S Käykääs myös siellä photos-osiossa!

Lonkka:
Moi!

Kävin varastosta kaivamassa säälittävät tekeleet,yhteen kuvaan on jopa Gozilla ehtinyt mukaan:(Taidanpa kokeilla jokukerta tuollaista "puolivalmista" kun nuo 1/72 ovat liikaa vanhan silmille )


[ Attachment removed / expired ]


[ Attachment removed / expired ]


[ Attachment removed / expired ]


[ Attachment removed / expired ]


[ Attachment removed / expired ]


T:Harri

Navigation

Up one level

Next page