FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
05.07.20, 06:43

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Simulaattorin asetuksia
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Simulaattorin asetuksia  (Read 734 times)
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Simulaattorin asetuksia
« on: 22.12.04, 17:44 »

Moi!

Päivitän tuossä vähän aikaa sitten näytönohjaimen ajurit. Sitten testasin simua. Huomasin että asetukset olivat nollaantuneet ja koneet olivat sahalaitaisia, ennen mikään ei ollut sahalaitaista. Siis voisiko joku kertoa mitä pitäisi näytönohjaimessa säätää ja simulaattorin omissa asetuksissa. Luvassa karmaa.
Anteeksi kun tein tämän aiheen, yritin etsiä aiempia mutta en löytänyt.
Kiitos jo valmiiksi.
« Last Edit: 22.12.04, 18:29 by Ilkka Linnamäki »

Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Simulaattrin asetuksia
« Reply #1 on: 22.12.04, 17:49 »

Anti Aliasingia isommalle näytönohjaimesta, samoin Anisotropic filteringiä... Ja tietty mitä isompi näytön resoluutio, sitä huomaamattomammat ne laidat ovat...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #2 on: 23.12.04, 06:10 »

Moi

Mistäs löytyy tämä Anisotropic filteri Huh

kava
Former member
Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #3 on: 23.12.04, 06:23 »


Mistäs löytyy tämä Anisotropic filteri Huh

Muistaakseni sekin löytyy näytönohjaimen asetuksista, samoin kuin antialiasign.
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #4 on: 23.12.04, 06:35 »

Moi!



[ Attachment removed / expired ]


Mistäs täältä ne löytyy?

Oranki
Former member
Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #5 on: 23.12.04, 06:59 »

Tuosta varmaan Direct3D/OpenGL tai sitten tuo Asetukset......
kava
Former member
Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #6 on: 23.12.04, 07:06 »

Tuosta varmaan Direct3D/OpenGL tai sitten tuo Asetukset......

Jeps! Kyllä ne löytyy noita edellämainittuja välilehtiä selaamalla. Antialiasign -kytkin kohtaan 2x tai 4x. Testaamalla se oikea terävyys löytyy. Niin ja sitten simusta simun oma antialisign pois.
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #7 on: 23.12.04, 07:15 »

Moi!



[ Attachment removed / expired ]


[ Attachment removed / expired ]


Katsoin asetukset kansiosta mutta siellä oli vain tietoja tuotteista. Minua askarruttaa tuo että kummassa tuon palkin pitää olla laadussa vai suorituskyvyssä? Ja vielä etsimme sitä Anisotropic filteriä.

kava
Former member
Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #8 on: 23.12.04, 07:20 »

Siinähän tuo anisotropic filter on selvällä suomenkielellä.Anisotropic filter= Anisotrooppinen suodatus, eikö?!  Wink

EDIT: Laatu vai suorituskyky? Siihen en suoraan uskalla sanoa mitään mutta kokeile simussa kumpi vaikuttaa paremmalta.
« Last Edit: 23.12.04, 07:22 by Kari Välkkilä »
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #9 on: 23.12.04, 07:31 »

Moi!

Koitin tuossa tuota Laadun ja Suorituskyvyn vaikutuksia tuntuu siltä että ne eivät mitenkään vaikuta sahalaitaisuuteen. Onko simulaattorin omissa asetuksissa jotain mitä pitäisi säätää Huh

kava
Former member
Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #10 on: 23.12.04, 07:47 »

Noh, simun asetuksista ainakin pitää ottaa simun oma antialiasign pois. Kokeile laskea anisotrooppista suodatusta pienemmälle, jos se nyt on 16X. Sitten myös näytön resoluutio vaikuttaa simun sahalaitaisuuteen, ihan kuten Maliniemen Mikko aiemmin kertoi. Kasvata näytön resoluutiota, jos se on koneessasi mahdollista.
Nuo nyt äkkiseltään tuli mieleen.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9676
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #11 on: 23.12.04, 09:46 »

Vielä sellainen että OpenGL ei vaikuta Flight Simulatoriin mitenkään, ainoastaan Direct3D säädöt.


EDIT

Ja mulla toimii näillä asetuksilla ihan kivasti:

[ Attachment removed / expired ]
« Last Edit: 23.12.04, 09:48 by Tatu Kantomaa »

'Don't panic'
Ilkka Linnamäki
Offline Offline

Posts: 489
Date Registered: 03.05.04

Re:Simulaattorin asetuksia
« Reply #12 on: 23.12.04, 10:46 »

Moi!

Kiitos Tatu ja muut!! Nyt toimii! Annan karmat jokaiselle joka osallistui keskusteluu. Vielä kerran Kiitos!!

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1