FB+AEP+PF asennus

(1/3) > >>

ckur:
Mitenkäs tuo onnistuu? Olen nyt asentanut sekä FB+AEP että PF:n erillisinä asennuksina, mutta miten saan asennettua ne FB+AEP+PF, noista kahdesta riippumattomaksi?

Mahtoiko tuo tulla tarpeeksi sekavasti ilmaistua...?  

motojuzzi:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?board=51;action=display;threadid=31668;start=0

Tuossa loppupuolella on Harrin ohjeistus mulle, ja hyvin pelaa. Eli lyhyesti, kopioit koko FB+AEP kansion, nimeät sen joksikin muuksi, ja asennat sitten PF:n sen toisen päälle. Sitten kun haluat pelata pelkkää FB+AEP:ta, nimeät sen kansion, missä on myös PF joksikin muuksi ja tuon FB+AEP-kansion virallisella kansion nimellä (jotain tyyliin IL-2 Sturmovik Forgotten Battles, itse laitoin tuon litannian muistiin). Tuo Harrin ohje on luultavasti selvempi..

Sitten noita päivityksiä PF:ään, niihin löytyy linkkejä tuolta pätsi-threadystä. No-cd-pätsiin löytyy linkki privapuolelta, mutta se vanha linkki ei enään toimi (?), joten se pitää etsiä itse sen linkin kertomalta sivulta.

woordi:
Minäkin kuittaan tuon PF:n ensi viikolla.  täytyy sit vissiin sooloilla noitten kansioiden kanssa heh Tavannut olen kovasti tota ohjeistusta, mutta eiköhän se siitä.

Pihi:
On muuten positiivista, että pelintekijä jaksaa päivitellä sarjaa aktiivisesti, mutta kääntäen olisi mukavaa saada joskus valmis tuote paketista

Mulla on tällä hetkellä versiot 3.01m ja 3.02bm, ja voin sanoa että viimeisimmässä (beta)päivityksessä sitten häviää koneet näkyvistä tietyllä etäisyydellä...(300 - 500m) Toivottavasti korjaavat tilanteen varsinaisessa virallisessa päivityksessä... voi olla ettei ongelma esiinny kaikilla, mutta esim. Mersulla boomailu on tosi vaikeaa kun kohde häviää lähes näkymättömiin tietyllä etäisyydellä..

Pihi

Lonkka:
Moi!

Kiirettä pukannut huohh!!

Tuosta kansio kikkailusta sen verran että jos teillä on XP käyttiksenä katsokaa ettette yritä unistallloida esim. FB+AEP:tä jos se on eri kansiossa mihin sen olette alunperin asentanut muuten tulee "big problem",sama koskee FB+AEP+PF asennusta!

Eli jos olet asentanut FB+AEP:n kansioon C:\Illu niin katsokaa poistaessanne em. asennusta että juuri se löytyy tuosta osoitteesta.

XP:n prefetch loki on sitten kummallinen otus

T:Harri

Navigation

Up one level

Next page