Luontokuvia :)

<< < (617/1143) > >>

Makke:
Quote

Vaikka onkin toistoa, niin en lopulta voinut estää kiusausta ja laittaa tänne kuvasarjaa variksen lennosta.Harakka?

OH-658:
Quote

Harakka?


Kiitos  kiitos  huomautuksesta .... harakkapa tietysti  ....   kukahan tässä meidän PC:ssä on käynyt laittamassa näppikseen  "väärät kirjaimet"   

Vesku:
Harakka on kyllä ihan näyttävä lintu pitkine valkoisine sormisulkineen. Jostain kumman syystä ei oikein koskaan ole tullut kuvattua harakoita.. Toi valkoinen/musta väri ei ole kyllä mikään helppo oikean valotuksen suhteen vielä niin että silmä erottuu hyvin. Sepolta joka tapauksessa hyvät kuvat. Eikä toi Janin hirvieläinten metsästys hukkaan mennyt. Mukava katsella hyviä kuvia.. 

Crayfishguru:
Quote

Minulle ostettiin 1970-luvulla pikkupoikana Yrjö Kokon kirja "Ne tulevat takaisin". Sieltä alkoi yhdessä jokakesäisen lapinmatkailun kanssa kirjan mustavalkokuvista kiinnostus valokuvaukseen ja muuhun.

Toinen loistava vastaava teos, jonka skloddina tuolloin sain, oli Lappi-aiheinen "Sudenhampainen kaulanauha". Se katosi harmi kyllä matkalla, johonkin... Löysin tosin kirjastosta muutama vuosi sitten.

PRTuttuja kirjoja ja moni muukin saman kirjoittajan. Lapissa on taikaa, kun "Tehdas" tikkaa "kojaman" hampaanjäljet vaapun aihioon jne.

Koirankasvattajana kyllä hieman kavahtaa, kun silloinen eläinlääkäri opettaa koiraa sisäsiistiksi vanhalla kuono ökköön menetelmällä. Nykyisin siitä saisi syytteen eläinsuojelurikkomuksesta.

Mutta sitä ei käy kiistäminen, että Yrjö Kokko oli aikansa johtavia lintubongareita ja mustavalkokuvien mestari, joten näin pääsimme ketjun pääasiaan takaisin.

cumulus69:
Minkä linnun siipi?

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page