Luontokuvia :)

<< < (909/1143) > >>

Hsalonen:
Tulen hämmentämään soppaa, parilla talvisella sekalaisella.


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

rsuomi:
Quote

Mitä te taas vaahtoatte aiheesta, josta ei ole edes puhuttu? Nythän ei ole ollut pätkääkään kyse siitä, onko noi Aarnin ja Tuukan kuvat hyviä vai huonoja. Nyt oli kyse siitä, että kuvan kuin kuvan saa palstalle nykyrajoituksillakin aivan riittävän hyvälaatuisena.

Ja jos on olemassa hyvä, terävä kuva, on ihan turha kenenkään yrittää mussuttaa, että sillä ei ole merkitystä, millaisella laadulla sen tänne postaa, jos on mahdollisuus parempaankin. Jonkun "tunnearvon" taakse verhoutuminen nyt vaan on typerä tekosyy laiskuudelle... Ja edelleen, huomatkaa, en puhu kuvaamisesta, vaan kuvan esilletuomisesta tällä palstalla. Jos on olemassa hyvä kuva, jonka voi tuoda palstalle esille hyvällä laadulla, ei ole olemassa tekosyytä, jonka varjolla näin ei voisi/tarvitsisi tehdä.

jos oot tarpeeksi fiksu tää kertoo paljon   

tom_joke:
Quote

Tässäpä olisi (reipas 800kt). Ruutujen vaihtumaväli yksi sekunti.No tuossahan se sitten selvisi, että suurennuslasilla tarttee etsiä poikkeavuuksia kyllä noilla pakkauseroilla!  Eiköhän tämä viimeistään lopeta spekuloinnit siitä, etteikö tuo 200kt olisi riittävä. 

Eftuman:
Pihalla pyörähtämässä...

[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


jope95:
Enon kanssa käväistiin teerijahdissa viikko takaperin, sisäänheittokuva:Ja loput täältä

Navigation

Up one level

Next page

Previous page