Luontokuvia :)

<< < (929/1143) > >>

AmiGo98:
Lumikkopa luulee, että on jo lunta, kun on vaihtanut jo talviturkkiin. Söpö!

Jfredrik:
Oi, hän on kaunis. 

.... ja tähän ei sitten mitää  turkiksena läppää.. kiitos. 

OH-658:
Hienoja kuvia olet saanut. Oliko tilanne ns. yllättävä vai etukäteen suunniteltu. Kerro hiukan kuvauksen taustoista.
Ilmaislehdessä ... oliskohan ollut Vantaa Sanomissa tai Varttissa, oli ( lukijan kuvassa ) samanlainen lumikkokuva, mutta kuvaajan nimeä ei mainittu. Oliko kuva sinun ottama ?

Vesku:
Quote

Hienoja kuvia olet saanut. Oliko tilanne ns. yllättävä vai etukäteen suunniteltu. Kerro hiukan kuvauksen taustoista.


Kyllä tilanne tuli hieman yllättäen. Aamulla kun lähdin käymään asiakkaalla, niin otin uuden rungon matkaan. Tarkoitus oli samalla käydä sitä testaamassa HK:lla. Huomasin pienen valkoisen pään aina välillä kurkistavan vanhasta myyrän kolosta. Varovasti menin lähemmäksi toivoen että saisin nähdä edes vilauksen ja ottaa muutaman ruudun. Vikkelä Lumikko ei ollut aluksi huomaavinaankaan vaan kurkisteli aina välillä kolosta. Yllätys oli todella että tämä pikkupeto olikin niin utelias ja tuli varovasti poseeraamaan vanhan juuren päällä. Kuvia tuli napsittua sitten muutama siasta noin 300. Harmi vain että 1.4x jatkeella vaivaa vielä pieni etutarkennus.. Kaiken kaikkiaan seurasin sen touhuja yli puolituntia mutta sitten kiire ajo minut asiakkaalle. Seuraavalla kerralla pitänee ottaa termari kahvia ja paljon aikaan mukaan..

Ensimmäinen kurkistus
[ attachment removed ]

[ attachment removed ]


Quote

Ilmaislehdessä ... Oliko kuva sinun ottama ?

Ei ainakaan tietääkseni  :-

tuupaj:
Oih, ompas hän söpö! Komeita ja skarppeja ruutuja olet ottanut. Tuollaisia tilanteita tulee aina välillä, jonka jälkeen voi vain todeta, että ensikerralla sitten ajan kanssa kunnolla.

-tukez-

Navigation

Up one level

Next page

Previous page