Luontokuvia :)

<< < (1001/1143) > >>

Tatu:
Quote

Joo Korkeasaarestapa hyvinkin, mutta kaikki nuo oli siellä vapaalla jalalla ja osaako joku sanoa miksi nuo lokit "rentoutuu" tuolla tavalla?


Selityksiä ovat mm. jalkojen (tai jalan) lämmittely höyhenpeitteen alla, tai tietynlainen valmiustila, eli lentoon pääsee esim. vaaran uhatessa helpommin kuin esim. vatsallaan leväten.

lehto:
Quote

Helsinki 4.6.

Hmmm..jäi kovin vaivaamaan, että mikäs tipulaji se tuossa Tiinan toisessa ruudussa katsoo kohti. Aluksi tuli mieleen amerikkalaiset oriolet (kuhankeittäjät pa-finski?) tai americaano grosspeakit (nokkavarpuset?). Kuitenkaan mikään näiden sukujen edustajista ei sopinut tuntomerkkeihin. 

mmniemi:
Quote

Älä pakkaa kuvia noin hirveesti, tiedostokoon yläraja on edelleen se hulppeat 200 kilotavua, joten hyödynnä se. Sama kuvakoon kanssa.Äläs höpötä. Noissakaan kuvissa, kuten ei ole 99% palstalle postattavista kuvissa ylipäätään, niin paljoa detaileja, että 200kB ei riittäisi. Jos noiden originaaleista tehtäisiin tuohon sulle rinnakkain 100kB ja 200kB versiot, et todennäköisesti pystyisi silmämääräisesti edes erottamaan, kumpi on kumpi...

Mara_A:
Tiinan toinen tipuli taitaa olla ahrikan asukkeja, näyttäisi mustapääkutojalta (Ploceus melanocephalus), on liian pitkä aika kun viimeksi olin moisten kanssa tekemisissä, nimimuisti ei aivan pelitä.

Vesku:
Quote

Luontokuvaajan arkea. Linssin edessä kusiainen ja takana paskiainen

Repesin ja niin totta


Navigation

Up one level

Next page

Previous page