Tavoite saavutettu. Congrats Squadron!

(1/1)

Finski:
Aikoinaan pistettiin tavoitteeksi, että saadaan ainakin 20 pilottia lentämään kanssamme edes silloin tällöin.

Tämä tavoite on saavutettu (joskin jo aikaa sitten) ja ylikin menty vauhdilla! Pelkästään aktiivisia pilotteja on tällä hetkellä 15 ja kokonaisuudessaan pilotteja on 25.

Myös toisessa tavoitteessamme on pysytty mielestäni loistavasti. Kaikilla on vaikuttanut olevan hauskaa ja halu kehittyä laivuetoiminnassa on hyvä.

Myös suunniteltu hyppäys hyberlobbyyn sitten, kun olemme riittävän hyviä laivueena on onnistunut ellei täydellisesti niin ainakin loistavasti!

Tästähän kuuluu papukaijamerkki koko laivueelle

Mukavaa on myös huomata, että jengiä tuntuu kiinnostavan paljon samat asiat muutenkin. Voi tehdä muutakin kuin lentää yhdessä.

Tuo paita -juttu on muuten loistava. Siitä Jyrälle napsahtaa kunnioitusta heti "lähetä" -napin jälkeen.

Ja sitten lopuksi pieni piikki niiden FSNS:n pitkä-aikaispilottien suuntaan, jotka ovat vähän taukoilleet nyt

BluesmanSF:
Ahaa teillä on ollu sellanen tavoite!  No hieno homma että on sellanen saavutettu! Ja ollaanhan me lähes suurin laivue mitä yleensä millään yleisellä (HL) serverillä lentää.. (ainaskin VP1..   )

Ja tosiaan eiköhän se päde muillekkin että joskus on kausia jolloin lennetään 5h/päivä, joskus ei kosketakkaan koneeseen ja joskus on koneella joku toinen asennettuna, mihin innostuu, kuten FS2004..  

EDIT: Ja ei muutakun uusia tavotteita kehiin!   (realistisia, eikä pakko olla mikään päätähuimaava muutenkaan..)

ApoN:
Quote


Ja sitten lopuksi pieni piikki niiden FSNS:n pitkä-aikaispilottien suuntaan, jotka ovat vähän taukoilleet nytAaarggh...kylläpäs piikitti....

Kyllä täältä tullaan taas....

Navigation

Up one level