Junakuvia

<< < (69/140) > >>

Juha:
Quote

Mitenkä vaikeaa on päästä matkan ajaksi kaukoliikenteen ohjaamoon?

Valitettavasti mahdotonta. Vr:n sääntöjen mukaan veturissa matkustavalla pitää olla matkustuslupa(onko oikea termi, Mr Mesimäki?). Luvan voi saada vain työtehtävien perusteella. Myöskin kuvauslupa pitää olla, jos joku vr:n isopomo sattuu näkemään kuvia ohjaamosta alkaa välittömästi selvitys kuka, missä, koska....ja kuskille paskaa tulossa niskaan. Ainakin vaunut.orggia selailevat säännöllisesti. Siksi onkin periaate siellä ettei ilman kuvauslupaa otettuja kuvia mielellään julkaistaisi...

Viper:
Kesäkuun ensimmäisen päivän antia Seinäjoelta.

P 834 tulossa Oulusta, harmillisesti parempaa kuvauspaikkaa en tähän hätään löytänyt :-.
[ attachment removed ]

IC 55 matkalla kohti asemaa, Helsingistä siis tulossa.
[ attachment removed ]

P 834 lähdössä kohti Tamperetta.
[ attachment removed ]

Turvamies:
Quote

Valitettavasti mahdotonta. Vr:n sääntöjen mukaan veturissa matkustavalla pitää olla matkustuslupa(onko oikea termi, Mr Mesimäki?). Luvan voi saada vain työtehtävien perusteella.


Noinhan se menee, kuten kirjoitit. Virallisesti siinä lukee "Lupa matkustaa veturissa tai junan ohjaamossa". Luvasta huolimatta veturinkuljettajalla on oikeus kieltää veturiin pääsy.

JP Siivonen:
Nyt vasta pääsen tämän lisäämään... Eli 1,5 vkoa sitten Ukko-Pekka teki matkan Helsingistä Lahteen ja tässä veturi on juuri valmistautumassa ylittämään Luhdanjoen sillan.

Kuva otettu pokkarikameralla, eikä sitä ole pahemmin käsitelty.

[ attachment removed ]

Turvamies:
Quote

Nyt vasta pääsen tämän lisäämään... Eli 1,5 vkoa sitten Ukko-Pekka teki matkan Helsingistä Lahteen ja tässä veturi on juuri valmistautumassa ylittämään Luhdanjoen sillan.Ottakaahan nyt reilusti kuvia tuosta Pekasta, kun se vielä siellä etelässä on. Jossain vaiheessa Pekka tulee muuttamaan Rovaniemelle.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page