FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.02.20, 11:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Kysymys VF:n lentotunneista
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Kysymys VF:n lentotunneista  (Read 1334 times)
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Kysymys VF:n lentotunneista
« on: 22.03.05, 18:10 »

Moi!

Tiedustelisin tämmöistä asiaa:

Katselin tuolta VF:n lentäjien alueelta noita lentotuntejani, ja mieleen juolahti kysymys, onko tuo tuntimäärä laskettu niin sanotusti "kymmenlasku"-järjestelmällä, eli kun tunteja minulla on nyt 82:60, niin onko se tavallaan kuin 83 tuntia, vai vaihtuuko minuutit vasta sadan kohdalla.

Ymmärsittekö jälleen huonosti muotoillun kysymykseni.. Kiitoksia jo etukäteen!  Smiley
TimoP
Former member
Re:Kysymys VF:n lentotunneista
« Reply #1 on: 22.03.05, 18:17 »

Hei!

Tuntimäärät sivuilla ovat ilmoitettu aivan normaalisti, eli tunnissa on 60 minuutti. Eli ei ole mahdollista lentää 83:60, sillä se olisi jo 84:00. Jos sinulla olisi vaikka 83:59 ja lentäisit kahden minuutin lennon, merkittäisiin sivulle 84:01. Tästä syystä et voi siis laskea lentotunteja yhteen normaalisti kymmenjärjestelmää käyttäen.

-Timo
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Re:Kysymys VF:n lentotunneista
« Reply #2 on: 22.03.05, 18:22 »


Eli ei ole mahdollista lentää 83:60, sillä se olisi jo 84:00.

-Timo
Mutta minulla on siellä 82:60 tällä hetkellä..!:

[ Attachment removed / expired ]

TimoP
Former member
Re:Kysymys VF:n lentotunneista
« Reply #3 on: 22.03.05, 18:31 »

Hmm.. minähän en henkilökunnan ohjelmasta mitään tiedä (osaan vain käyttää), mutta normaalisti tuollaiste merkintää ei käytetä. Kaksi selitystä keksin tähän:
1. Ohjelmassa bugi
2. OJ on merkinnyt lentotunnit käsin, koska automaattinen lentoselvitystenlukija ei ole toiminut, ja virhe on sattunut tässä.

Vaikea sanoa, katso mitä tapahtuu seuraavien raporttien jälkeen. Wink

-Timo
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Re:Kysymys VF:n lentotunneista
« Reply #4 on: 22.03.05, 18:35 »

Hmm.. minähän en henkilökunnan ohjelmasta mitään tiedä (osaan vain käyttää), mutta normaalisti tuollaiste merkintää ei käytetä. Kaksi selitystä keksin tähän:
1. Ohjelmassa bugi
2. OJ on merkinnyt lentotunnit käsin, koska automaattinen lentoselvitystenlukija ei ole toiminut, ja virhe on sattunut tässä.

Vaikea sanoa, katso mitä tapahtuu seuraavien raporttien jälkeen. Wink

-Timo
Selvä. Eihän tässä nyt mitään varsinaista ongelmaa ole. Halusinkin vaan tietää, millä periaatteella tämä järjestelmä toimii. Kiitoksia nopeista vastauksista!!  Wink
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15354
Date Registered: 03.07.01

Re:Kysymys VF:n lentotunneista
« Reply #5 on: 22.03.05, 18:58 »

hö.. Ei nyt noin amatöörimaista mokaa voi olla  Smiley

Täytyy tarkistaa ohjelma.  (tosin jos Eetu on käsin muuttanut tuota lentotuntimäärää, niin silloin tuollainenkin menee läpi, mutta normaalisti ei ole mitään syytä siihen)


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Re:Kysymys VF:n lentotunneista
« Reply #6 on: 22.03.05, 19:01 »

hö.. Ei nyt noin amatöörimaista mokaa voi olla  Smiley

Täytyy tarkistaa ohjelma.  (tosin jos Eetu on käsin muuttanut tuota lentotuntimäärää, niin silloin tuollainenkin menee läpi, mutta normaalisti ei ole mitään syytä siihen)
Juu, antaa olla vaan noin, se on ihan ok!  Wink
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1