Käytkö Lidl myymälöissä?

<< < (17/50) > >>

B777:
En ole käynyt, enkä tule käymään. Elämä on.

juksii:
Quote

Kävin muutama viikko sitten tuolla Espoon Niittykummun Lidlissä ja ihmettelin kanssa, että missä hitossa kaikki korit ovat. Kärryjä löytyi muistaakseni, muttei ainuttakaan koria missään. Itse ostin vain vähän tavaraa mutta monella asiakkaalla oli pahoja ongelmia tavaran kuljetuksessa, kun niitä kärryjäkin oli vain muutama. Ihan älytöntä.


Johtuu siitä, että kun on tarkoitus että jokainen ottaa kärryn ja sitten kassan jälkeen kun kassassa ei ole pakkauspaikkaa tavaroille ne tavarat lapataan takaisin kärryyn ja mennään sinne peräseinälle pakkaamaan kasseihin. Tosin suomalaiset kassaneidit on niin hitaita että melkein onnistuu pakkaamaan siinä hihnan päässäkin.
Kävin Saksalaisessa Lidlissä ekan kerran, niin olihan meininkiä. Just ja just ehti lapata tavaroita kärryyn kun niitä tuli ihan hemmetillistä tahtia siltä kassaneidiltä. Aikamoinen järkytys oli kyllä.

ilkkapo:
Ainoa Lidl missä olen nähnyt koreja on Tampereen rautatieaseman vieressä oleva Lidl. Siellä on myös Ilta-Sanomat ja Iltalehti myynnissä.

Barambas:
käyn käyn....

Wingman:
Ilman muuta, päivittäistavarat, siis peruskamat on ylivoimaisesti edullisimpia pakolaiskaupassa ainakin Vaasassa, jää hilloa muuhunkin kuin safkaan. Nk. "parempi " safka haetaan sitten muualta, jonka valikoimaa  täällä riittää, niinkuin poroja pohjoisessa.

Lidlin elektroniikassa hinnasta riippumatta on 3 v takuu rahat takas periaatteella, joten ennakkoluuloistenkin on turvallista kokeilla muitakin merkkejä, kuin koreassa duunattuja aitoja Sony, ym. vast. lodjuja. Mainittakoon Liidelin eduksi, että elektroniikka tärähtää heillä yleensä tarjouspäivinä yllättäen, sekä samaan hintaan, tai halvemmalla, noissa on enemmän mausteita, kuin vast. market tason kamoissa. Just hiljan tuli haettua satkulla vähän helv. style pitkä italialainen nahkapresa ( lammas nappa, eli Suomeksi käsitettynä kallis ) ja Targan Visionary 19 TFT DVI:llä, kakkosnäytöksi (299) joihin on tullut oltua vähä pirun tyytyväinen. . Tietysti sieltä voilöytyä myös lapsille halvisvesivärejä a:50 c , tai jotain turkkilaista "poltto öljyyn" säilöttyä iki fetaa, joiden laatu on härmäläisen mielestä luokkaa Clas Ohlsson, tai halpa-halli, tai jopa " Tämähän meiltä vielä puuttui" mutta kaiken kaikkiaan kokonaisuutena, ei paskin market, näin kuluttajan kannalta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page