Virtual Fronts

(1/2) > >>

jvarje:
Bellum oli ja meni, ja jotain uutta pitäisi keksiä tilalle. Bellumin jälkeläisiä on useita (Pandora Wars, Czechwar yms.), mutta yksi potentiaalinen vaihtoehto voisi olla Virtual Fronts, http://www.virtual-front.com. Tuo on siitä omaperäinen, että siinä on edustettuna niin länsi- ja itärintama kuin Tyynimerikin. Kiinnostavaa tuossa on, että yksi itärintaman kartoista on Lentolaivue 26:n suunnittelema Suomenlahden kartta.

Rekisteröin alustavasti FSNS:n tuonne, ja Stoken kanssa tuota yksi tehtävä testattiin. Vaikuttaa ihan toimivalta tuokin, tosin tehtävät ovat automaattisesti generoituja, mutta ilmeisesti tuota on tulevaisuudessa tarkoitus kehittää enemmän Bellumin suuntaan. Säännöt ovat hyvin pitkälti Bellumin kaltaiset.

Jos kiinnostaa, niin tuonne vaan rekisteröitymään ja lentämään, tehtävät aloitetaan Hyperlobbyn Virtual Fronts -huoneessa.

woordi:
Rekisteröidyin ja kun yritin etsiä FSNS:ää, sitä ei löytynyt listasta?

OPe:
Kummalle Axis/Allies.... ilmeisti Axis

woordi:
Quote

Kummalle Axis/Allies.... ilmeisti Axis


No niinpä. Siinäpä se nyt sitten piileekin miksi en löydä listasta omaa. Ja arvatkees pystyykö muuttamaan omasta profiilista tota puolta. No Ei. Pitääkö minun nyt sitten rekisteröityä uudelleen ja valita tuo oikea puoli?

jvarje:
Jep Axisille rekisteröin FSNS:n tuonne. Pistäpä mailia suoraan tuolle ylläpitäjälle, niin korjaavat asian.

Navigation

Up one level

Next page