Menopelinne

<< < (285/451) > >>

jmi:
Quote

Taivas varjele mitä oletkaan mennyt tekemään! Onhan tämä pilaa, onhan?


 

Niinno, pahemminkin vois olla. Se ei sentään ole pemari...

- J

ovalila:
Tää nyt menee vähän sarjaan "menneitä menopelejä" mutta onhan toinen edes tallessa vielä.....

Tuli nimittäin vastaan vanhoja valokuvia ja intaannuin skannailemaan menneitä muistellen. Ensiksi ehtaa amerikan rautaa, heti Texasiin muutettua, ajoilta jollon bensa maksoi vähän toista taalaa gallona. Pitihän se nyt tällainen saada. Cadillac DeVille -93. Perinteistä pehmeää kyytiä ja sivutuulessa rattia sai kääntää reilusti tuulen suuntaan, mutta ah sitä V8 soundia ja vääntöä. Vääntöä ilmeisesti tuli käytettyäkin,  koskapa ajotietokoneen mukaan rouvan ajaessa seka-ajoa, edullista menovettä paloi tahtiin 18 litraa / 100km, jostain syystä meikäläiselle se näytti aina 22 litraa...... mutta niin kauan kun tankin sai parillakympillä täyteen se ei juurikaan harmittanut. Tänään olisi tilanne toinen.


[ Attachment not found - or removed ]

Ja sitten tämä "vanha rouva" joka odottelee säilössä aikaa parempaa. Peugeot 604 GTI  VF3604A66G6665187. Olen antanut itselleni kertoa että vuonna -85 Suomeen olisi tuotu vielä kolme kappaletta 604:a ja että tämä olisi niistä se viimeinen koskaan maahan tuotu.

Kokeneet Peugeot -konkarit näkenevät tuosta heti silmäyksellä varmaankin että mikä auton ulkoasussa ( en nyt tarkoita lisäjarruvaloja tai vetokoukkua yms. ) pistää silmään ei-GTImäisenä.

[ Attachment not found - or removed ]

niksu99:
Tänään(kin) kuplalla fiilistelemässä.


[ Attachment not found - or removed ]


Kysymys tietäjille, mistä portista ollaan tulossa ? Vihje, yleensä "ladattavat" menee tuosta sisään, mutta minä pääsin ulos.

[ Attachment not found - or removed ]

Lentokärpänen:
Kellokosken niksula eli aivolataamo.

niksu99:
Quote

Kellokosken niksula eli aivolataamo.


Bingo

Navigation

Up one level

Next page

Previous page