Menopelinne

<< < (357/450) > >>

Diibadaaba:
Bimmerit

Miksu:
Bimmerissä on premiumia ainoastaan omistajan lompakko... Citikka, no paras ranskis ja voidaan se autoksikin lukea. Ja Volvosta ja Mersusta ja niiden kustannuksista ei nyt puhuta. Mikä on sitten "keskivertoa enemmän"? 50 000km vuoteen?

Kreeta:
Quote

Bimmerissä on premiumia ainoastaan omistajan lompakko... Citikka, no paras ranskis ja voidaan se autoksikin lukea. Ja Volvosta ja Mersusta ja niiden kustannuksista ei nyt puhuta. Mikä on sitten "keskivertoa enemmän"? 50 000km vuoteen?


n. 40 000km

Ohhoh, tais olla muuten eka kerta kun kuulin ei-negatiivista kommenttia Sitikasta keltään muulta kuin joltain meidän perheenjäseneltä tai Vehon myyjältä.

Miksu:
On se parempi kuin Rellu tai Pökötti IMO. Oli joskus harkinnassa mutta kaatu siihen ku oli vähän ahdas... 40 000km. No joo, meille tulee ykköseen se reippaat 50 000km vuodessa + Jaguaarin about 1000 ja äidin Ficus Focuksen lukemia en tiedä. Mutta jos nyt premiumista nyt vielä tapellaan niin mielestäni premium on nykyään tälläselle tavalliselle pulliaiselle se, että on oikeesti A: Tilava B: Luotettava C: Halpa käyttää D: Säilyttää sen arvonsa edes jotenkin. Ja tyylikäshän saisi kanssa olla, jotenkin Superbbi on komeampi kuin joku 5-sarjalaisen farkku...

bemari:
Quote

Ylihintanen C-sarjalainen pikkukinnerikin on premiumia? http://www.kauppalehti.fi/5/i/auto/index.jsp?oid=201201111257 Mun mielestä voitais jo laskea premiumiksi. Koneessa lukee Audi, so what. Lyön pääni vetoa että kurkkaat sinne Passatin 2.0TDIn kylkeen niin lukee kanssa Audi. Kuka perusduunari hullu haluaa ostaa jonkun 3-sarjalaisen pikkukippo-bemari farkun? Ei sellasella kannata ees meiän kilometreillä ajaa huollon takia. Se "Premium" tuo ehkä joillekkin -97 Oululaisille jotain lisäkiksejä ja lisäarvon tunnetta mutta oon oppinu tutkimaan auton hankintaa kulujen perusteella... Onhan se Jagge kiva mutta kilsoja tulee porukoille vuodessa sen verran että kannattaa pistää se aina kesäksi muutamaksi viikoksi kilpiin ja ajella sillon...

Sen mitä olen Skodan kohmoissa penkeissä istunut ja näprännyt halvan ja muovisen tuntuista sisustaa ja kuunnellut sitä rengasmelua niin enpä ihan preemiumiksi sitä merkkiä sanoisi. "Oikeissa premium-merkeissä" kyyti on parempaa ja on kunnon penkit ja muutenkin vimpan päälle laadukkaista osasista kasattuja. Laadukkuus ja matkustusmukavuus on vaikka Volvoissa ja Mertseedeksissä ihan toisella tasolla kuin Skodassa. Että kyllä se preumium tulee ihan muusta kuin siitä mitä lohkon kyljessä lukee. Ja auton hankinnan kulut.. kaikkia nyt vaan ei sellaiset jaksa kiinnostaa..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page