Menopelinne

<< < (385/450) > >>

nisse90:
Quote

Lokakuun alkupuolella vanha päivittyi tuoreempaan. Edellinen oli yli neljä vuotta ja tällä olisi tavoite mennä suurinpiirtein sama aika.

Tuo uusi kutonen on kyllä makea. Onkos kukaan käynyt koeajamassa tuollaista missä olisi led-ajovalot? Muistaakseni TM:ssä olisi väitetty että ovat tehottomammat kuin xenonit, pitääneköhän paikkansa?

tuma:
Quote

Mä niin jäin odottelemaan tätä eihän siihen kauaa mennyt että Mikko sai oman perheen autot nostettua jalustalle..

Jotain tuollaista kanssa ajattelin tulevan autoalan "ammattilaiselta". Mielenkiinnosta täytyy kysyä että millä Mikon isukki ajelee?

Ford on noita autoja joskus aikanaan alkanut sarjatuotantona tekemään ja sitten on tullut paljon jäljittelijöitä.

Eikös V70 oo nykyään joku Tata tai vastaava...

En kyllä keksi miten kumpikaan niistä olisi ylihinnoiteltu volkkari...

Miksu:
Isukki ajelee OMALLA (huom OMALLA ei firman tms omistamalla) vuoden vanhalla (uutena tullut edelleen HUOM) 2.0 TDI Superbilla, koneessa lukee Audi, ja nuo vieläpä taitavat jakaa saman pohjalevyn mutta A6 tuntuu olevan ainakin meidän käyttöön ahdas... Skodan takapenkillä on etupenkki takana enemmän tilaa kuin Focuksen vällärin paikalla penkki takana.  Kaverin isukin audissa taas ei. Ennen ollu Voordeja ja eikös nuo Volvot nyt aika paljo foordia pidä sisällään

ilmailukärpänen:
"Ennen meillä oli melkein Volvo ja nyt melkein Audi. Mutta parempi". Just.

Mikäs tämä OMALLA jutun lisäarvo on? Usein ne OMAT autot, kännykät, kodinkoneet, asunnot ovat kuitenkin rahoitusyhtiöiden, operaattorien, pankkien, jne. omistamia vaikka ovat ns. OMIA. Onko se nyt hienompaa? Ja minä olisin iloinen jos saisin ajaa firman autolla kuin tuolla (100%) omalla, sillä se vain sitoo rahaa ja arvo alenee joka päivä. Huono sijoitus mutta välttämätön. Eli mielummin vapauttaisin ne rahat muuhun ja ottaisin duunin puolesta liisarin, palkan osana. Makuasioita. Viimeksi olen kuullut näitä OMAA -kailottavia juttuja silloin 80-luvun juppivuosina, kun naapurien kolmosbemareita ja turbosaapeja alkoi liikkumaan. Tai sitten ne oli niitä isien autoja. Muttei missään nimessä OMIA. Ei ne muuten ajais tollasilla... Väkisin tulee fiilis että olet ikäsi takapenkiltä kuullut ja imenyt näitä juttuja tuona aikana nämä asiat läpi eläneeltä  Olisko aika herätä?

Ja kyllä siinä Skodassakin on samoja osia kuin Seatissa. Jännä vaan kun aina verrataan Audiin...Siellä Skodan koneessä kyllä lukee Skoda. Tiedän kokemuksesta. Audin löydät jostain pienellä mutta se ei ole silti Audi. Ja jos katsot niin vieressä on myös Seatin ja VW:n logo. Ai niin, mutta hienompaa sanoa noin...

VAG Arenalla voit lukea kuinka viatonta VW-tekniikkakin on. Itsekkin ajelen Skodalla. Ok auto on ollut ja kun omilla hankki (UUTENA  ) niin vaakakupissa painoi käytettävyys, hyvät perusominaisuudet ja rahalle saatava vastine. Silti en dissaa vaikka Volvolla tai Audilla ajavia. Tai ymmärrä näitä toisten asioista kiinnostuneita urputtajia.

Joku ostaa pirkkaa vaikka olisi varaa vaikka mihin. Tai toisin päin. Mitä väliä? Itsekkin ajaisin luultavasti esim. Audilla jos olisi enemmän löysää laittaa autoiluun. Ostaisin enemmän tunteella. Koska tykkään vaan autoista, uusista innovaatioista, jne. Olisi kiva päästä kokeilemaan niitä tuoreeltaan. Todennäköisesti odottelen sen vajaat 10 vuotta kunnes niitä saa sitten "Skodaan" vakiona. Mutta se ei ole minulta pois jos joku ajaa Audilla, Volvolla, tms. Tai että alkaisin pohtimaan mikä on jonkun omaa, aidosti. Ei mua kiinnosta onko kaverien kännykkäliittymätkään omia vai firman maksamia. Eli mitä ketun väliä? Ellei sille huonolle itsetunnolle? Mikko hei, on se sun isin Superb ihan hieno vaikka A6 ei olekkaan vain ylihinnoiteltu Superb. Itäautojat ovat ohitse ja kyllä Skodallakakin voi ajaa jo vuonna 2012 samaistamatta sitä joka käänteessä Audiin. Kerro se isillekkin.

Pe7e:
Quote

Kerro se isillekkin.

Hyvä teksti! Mutta kun suomessa ollaan niin lienee tuttu käsite tuo kateus. Muillahan ei koskaan voi missään nimessä olla parempaa kuin itsellä. Eiks ni?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page