Menopelinne

<< < (397/450) > >>

Vili:
Quote

Varmaan Ville ihan asiallinen toi 9-5 Aero? Itellä käynyt mielessä 9-3 Saabi...Onko niistä kokemuksia?

Jos Saappisairaus vaivaa sinuakin, kannattaa suunnata Saabfoorumille tai Ugsaabistien sivuille.
Meillä on 9-3 Tid SC vm. 2008. Ajjookyrnitelty on nyt noin 270tkm, ei ole suurempia ongelmia ollut. Kuluvaa osaa pitää vaihtaa kaikkiin autoihin.
Paras auto mitä meillä on ollut. Suosittelen lämpimästi Saabia! Uudemmissa TTID moottoreissa ollut vähän enempi onkelmaa.
Ja normimoottorista saa ihan hyvin tehoja irti jos haluaa, pelkällä ohjelmiston päivityksellä.
GM varaosat käy suurelta osin näihin vähänkään vanhempiin Saabeihin.
Tämä meillä toinen Saapikas, ensimmäinen oli pre-facelift bensafarkku. Ei moittimista siinäkään.
Lämmin auto talvella, Eber vakiona dieseleissä. Ja hyvä ajettavuus.

Ville

teroe:
Quote

Semmonen otos meikäläisen kulkineesta Mikähän versio ja vuosimalli tamä on Mazda6:sta? Itselläni on ollut vm. 2003 1.8 Elegance ja nyt ajelen vastaavalla vm. 2009.

sauli76:
Näyttää vahvasti 2000-luvun alkupuolen 2.3GT:ltä. Tuo väri on kertakaikkiaan makea! Sellainen syvä helmiäiskeltainen. Tuollaista katselin itsekin vähän aikaa sitten, mutta tervepeltisen yksilön löytäminen ei onnistunut kun aikaa oli liian vähän. Olisi pitänyt hakea Suomea paljon etelämpää, missä maantiesuola ei ole tehnyt tehtäviään. Ostin sitten 2007 kaksilitraisen Avensiksen. Senverran piti valikoida, että otin Luxury package varusteisen - ettei naapuri luule omakseen. Värikin on ikävä kyllä se sama saamarin hopean harmaa, joita nuo on melkein kaikki 

Osguu:
Quote

Mikähän versio ja vuosimalli tamä on Mazda6:sta? Itselläni on ollut vm. 2003 1.8 Elegance ja nyt ajelen vastaavalla vm. 2009.


Tuo on 2.3GT ja vuosimalli 2002 
Quote

tervepeltisen yksilön löytäminen ei onnistunut kun aikaa oli liian vähän. Olisi pitänyt hakea Suomea paljon etelämpää, missä maantiesuola ei ole tehnyt tehtäviään.
Toi väri on kyllä hieno minunkin mielestä. Ei ole vielä liian montaa samanlaista vastaan tullut  Sattui vielä sen verran hyvä mäihä, että tuo yksilö on suuren osan aiemmasta elämästään viettänyt lapissa joten pellitkin on hyvässä kunnossa 

Pe7e:
Quote

Tuo on 2.3GT ja vuosimalli 2002  Toi väri on kyllä hieno minunkin mielestä.

Nätti kippo tosiaan ja kivan värinen! Taitaa löytyä jo jonkun verran potkuakin tuosta koneesta?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page