Menopelinne

<< < (57/450) > >>

Allu:
Bongausmobiili suoraan alenevassa polvessa, Ford Escorvette MkII MkI:sessä oli kyllä hyvä istua turvakaaren päällä kuvaamassa, tuossa sitä ei ole:

[ attachment removed ]

Tuo käytössä aina kun tilanne sallii, eli about vapusta syys-lokakuulle, ja kyydissä ei liian monta henkeä (= ei vaimoa, inhoaa koko kärryä, ja mun ajotapaa tuossa autossa, lapset taas toista ääripäätä..). EDIT: Tuo on muuten hyvin ilmailullinen auto, kuten tähtimoottoreissakin niin vanhoissa (yli 3v?) bemareissa on syytä huolestua jos öljyä EI tipu alle... 

Talvella ja koko perheellä kärvistellään jokseenkin  tälläisella , ja kesäisin reissataan lisäksi pidempiä matkoja asuntoautolla.  Edit2: Vaihdettu oikean kulkineen kuvaan kun sellainen löytyi (bongailemassa Marasbackalla)

[ attachment removed ]Janne

Virta:
Tällaisella munamankelilla meitsi sotkee eteenpäin...


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


Täytyy vielä mainita erikseen, että yllä olevat kuvat on otettu kamerakännykällä. Mielestäni noidenkin vehkeiden kamerat alkavat lähennellä jo ihan siedettävää tasoa, ainakin tuollaiseen satunnaiseen tilanteeen ikuistamis tarkoitukseen.

tequila:
Quote

Asiaa.. tulee ihan omat mopoajat mieleen 1980 luvun alkupuolelta. Tulloin mopot oli vielä mopoja vaikka Honda Monkeyt ja Solifer-Suzukit tekivät jo kovasti tuloaan. Kaveri ajoi tuollaisella Soliferilla ja itsellä oli aluvanteinen hopean värinen Tunturi Super Sport.


Soliferin TS ainakin oli mainio hyvänkulkuinen peli 

luotoja:
Jooh voihan sen oman kulkupelin tännekkin laittaa 

jrantala:
Quote

Soliferin TS ainakin oli mainio hyvänkulkuinen peli 


Vieläkö Solifer on tallessa? 

Ja... minne on hävinnyt TQ sigu?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page