Menopelinne

<< < (153/450) > >>

bemari:
Quote

Tämäkin vähäsen riippuu autosta. Toki, varusteissa ja mukavuudessa harva 20-30 vuotias koppero pärjää tämän päivän kinnereille. Joku 80-lukulainen Rolls Royce sen vertailun voi voittaa, mutta muuten tekee tiukkaa...

Mutta kylläpä joissain 80-lukulaisissa on sen verta hyviä ajo-omituisuuksia että osa tämän päivän uusista kinnereistä on helisemässä. Toki tämän päivän standardivolvo aspeineen ja hipseineen hakkaa takuulla 95% vuoden 80 kulkineista kaikissa osa-alueissa. Paitsi ehkä hinnassa...

Pakko sanoa, tunnen yhden joka ajaa päivittäiset ajonsa pari vuotta vanhalla E-sarjan Mersulla, ja kehuu kakkos autonaan olevaa parinkymmentä vuotta vanhaa Jaguaria Mersua paremmaksi. Eli aina ei uusi ole vanhaa parempi.

hepis:
Quote

Jos tykkää meluisista autoista joiden ajo-ominaisuudet on vähintäänkin arveluttavia ja kolarissa tykkää saada ohjaustangon rintakehän läpi niin mikäs siinä.

Turha yleistää. Vanhoissakin autoissa on merkistä riippuen erinomaiset ajo-ominaisuudet ja monia nykyautoja hiljaisempia löytyy. Ja kokoonpainuva rattiakseli on ollut lähes kaikissa autoissa jo varmaan 50-luvulta lähtien ellei jo aiemmin. Kannattaisi ehkä sinunkin hankkia vielä hieman lisää ajokokemusta ja tietoa erilaisista autoista. 

Tuosta melusta sen verran, että uusissa autoissa rengasmelu on paljon kovempi ja häiritsevämpi kuin vanhemmissa; johtunee matalammasta  rengasprofiilista, joskus jopa liian matalasta kun hullutellaan erikoisvanteiden kanssa.

hepis:
Uusi harraste/käyttöauto, Saab 99 GL -84. Entinen poliisiauto, erittäin siisti ja alle 200 tuhatta ajettu. Ja Suomessa valmistettu, tottakai.
Katsastuksessa ei inssi löytänyt mitään huomautettavaa vaan toivotti hyvää matkaa. 

Pe7e:
Quote

Tuli noita katsellessa muuten vastaan Kiinalaisen Landwindin ja Brilliance BS6 törmäystestin...aikamoista...

http://www.youtube.com/watch?v=f7Ts94rjr4M&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=F06LjugtIUo

HEHHEH

Sitten kun vertaa esim tähän:

http://www.youtube.com/watch?v=nhY6Y8fI7xI&feature=related

Hienoinen ero, etten sanois.. 

pp203:
Topic ylös, kun sotaratsu vaihtui tänään. Vanha vasemmalla, uusi oikealla !

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page