CAVOK 2005: TWR+APP -lennonjohtopisteet

<< < (5/7) > >>

MasterBaziz:
Päivitystä pukkaa taas...

Yksi videotykki on nyt 95% varma. Ainut mistä saattaa ottaa kiinni on torstaipäivä, tämä siis varmistuu huomenna kuten sanoin. Kiikarissa myös toinen tykki kaverilta, mutta pelkään vähän, että se tarvitsee itsekin sitä noihin aikoihin. Huomenna tiedän paremmin.

Ja tuosta sponssien kyselemisestä. Menen huomenna hakemaan pari muistikampaa ja kysyn samalla mahdollista sponssausta. Jos ei tipu, niin muilta kyselen vasta keskiviikkona vanhan suunnitelman mukaan.

Sori jos sekotan vähän näillä viesteillä. Omat ajatuksetkin vähän solmussa kaiken maailman kokeiden sun muiden häslinkien takia.

Tampere hiljenee nyt, palailen illalla vielä tarkistamaan mitä kaikkea tarvitsee Tietoasemalta pyytää.

//basse

Flyer:
En ole vielä täysin varma osallistumisestani. Jos kuitenkin tulen, tarvittaessa tuon mukanani 17" TFT:n, 17" CRT:n ja äärimmäisessä tarpeessa 900MHz Duronilla varustetun jättitornin. Jos tarvitaan jotain muuta, /msg Kemppi irkissä.

VMa:
Suunnitelmat näyttävät äärimmäisen hyviltä! Sponsorikoneita on pyritty etsimään ja haku on päällä. Parhaimmillaan voipi olla jopa viiden videotykin armada saatavilla ja luomassa tunnelmaa.

Yksi sellainen asia, jota en huomannut listata: liuskatulostimet. Hyviä, peruslaser-tulostimia kaivattaisiin myös lainaan. Itseltäni valitettavasti tänä vuonna ei välttämättä irtoa tulostinta käyttöön.

Ville

MasterBaziz:
Yksi tykki on nyt minun puolestani varma, ja paikan päältä löytyy talon puolesta toinen tykki. Tuon myös yhden valkokankaan (toivottavasti se on vielä valkoinen ) ja olikos se Ville kun uhkasi tuovansa toisen?

Aloitin perjantaina kyselyt mailitse, kun eivät paikanpäällä osanneet sanoa, eli verkot on heitetty. Firmassa näytti sen verran olevan tykkejä esittelyssä, että luulisi noista muutaman joutavan meillekin

Irkkikeskustelujemme pohjalta nyt on ilmeisen selvää, että nämä kaksi varmaa tykkiä käytetään kahden tornipisteen pystyttämiseen, joita voidaan käyttää joko kahtena EFHK TWR:na jos Hesaan sattuisi tulemaan enemmän liikennettä tai sitten kahden eri kentän tornina.

//basse

jvarje:
Tuo suunnitelma lisää sitten hiukan kalustotarvetta parilla koneella ja näytöllä. Aivan välttämättä tarvitaan tällä hetkellä vielä yksi tehokone toisen tornin visuaalin pyörittämiseen ja GND-position ASRC-kone.

Kumpaankin torniin pitäisi vielä saada koneet pyörittämään "apunäyttöjä", mielellään kahden näytön tuella. Näiden ei tarvitse mitään tehohirmuja olla. Jos jollakin on esim. ylimääräisiä PCI-näytönohjamia, josta kaksi näytön mentävää reikää löytyy, ilmoittakaa ihmeessä ja ottakaa mukaan.

Jos liuskoja halutaan tulostella, sitä varten pitäisi vielä saada kone ja lasertulostin.

Minulla on paikalle tuotavaksi pari prossua ja näytönohjainta, jos joku saa tuotua emoja, muisteja yms. Hätätapauksessa noista saanee jotakin taottua kasaan.

...prossut 650 Duron ja 1200 Athlon, näytönohjaimet AGP & PCI.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page