FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.12.18, 07:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...  (Read 628 times)
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14466
Date Registered: 21.07.04

PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« on: 15.06.05, 20:42 »

Moi!

Eli tänään sain VIHDOIN! ostettua tuon PMDG:n 737NG:n!  Tongue Ja eikun heti testaamaan. Ensin lentelin päivällä, sitten koikelin vähän hämärämpää aikaa. Huomasin että Overhead paneelissa ei näy kaikki texturet  :-X

Näin:

[ Attachment removed / expired ]

Mistähän tuo mahtaa johtua?   Huh

Sitten päivällä on ihan normaali:

[ Attachment removed / expired ]

Toivottavasti apu löytyy täältä... (mistäs muualtakaan  Tongue)

Kiitos etukäteen!
« Last Edit: 15.06.05, 20:43 by Petri Koivisto »
Lasse Förström
Offline Offline

Posts: 334
Date Registered: 24.01.03

Re:PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« Reply #1 on: 15.06.05, 20:45 »


Toivottavasti apu löytyy täältä... (mistäs muualtakaan  Tongue)
Moro, vaikken keksi tuohon muuta apua kuin uudelleenasennus niin keksin vastauksen tuohon jälkimmäiseen. PMDG:n omasta tukifoorumista voi myös löytyä apua.

QDM!!! QDM!!!
JN
Former member
Re: PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« Reply #2 on: 18.08.05, 08:12 »

Multakin löytyy pienehkö ongelma: FMC:ssä RTE kohdassa asetan departuren ja arrivalin, jonka jälkeen pitäisi manuaalin mukaan tulla activate-kohta. Vaan mulla ei tule ja R3:ssa (Vai miten näitä nappuloiden paikkaa sitten ilmaistaankaan) lukee Datalink no comm. En löytänyt täältä enkä PMDG:n support forumilta mitään hakusanalla "datalink". navdata.at -sivustolta on datat imuttu.
fishu
Former member
Re: PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« Reply #3 on: 18.08.05, 08:35 »

Datalink ei ole mallinnettu.

Sinun tulee vielä pistää lentoreittisi RTE sivulle, eli joko sinne ihan alas tai sitten 'next page'.
Jaakko Airasmaa
Offline Offline

Posts: 2043
Date Registered: 30.07.04

Re: PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« Reply #4 on: 18.08.05, 11:32 »

Minullakin on pikku propleema puten kanssa.. Ne näytöt on ihan pimeenä, vaikka mitä tekisi. Undecided

EVGA 680i|Intel Core 2 Duo E6700@3.2Ghz|EVGA 8800GTS/640Mb|4096MB DDR2
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Re: PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« Reply #5 on: 18.08.05, 11:34 »

Minullakin on pikku propleema puten kanssa.. Ne näytöt on ihan pimeenä, vaikka mitä tekisi. Undecided

Näytöt on varmaan kaikissa tietämäni payware koneissa pimeänä, ennen kuin ne laitetaan päälle. Lukaiseppa manuskoja..
fishu
Former member
Re: PMDG:n 737(600/700):n kanssa pikku onkelma...
« Reply #6 on: 18.08.05, 19:26 »

Näytöt on varmaan kaikissa tietämäni payware koneissa pimeänä, ennen kuin ne laitetaan päälle. Lukaiseppa manuskoja..

Toi riippuu siitä, minkälaisesti se default lento on asetettu.
Jos on akku tai moottorit päällä, niin se saa virtaa ja yleensä noissa on generaattorit ON asennossa, jonka kautta näytötkin saavat virtansa.
Eri asia on sitten kopiointisuojaukset ja täysi osaamattomuus  Grin
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1