FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.18, 15:04

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FAF AI ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FAF AI ongelma  (Read 1260 times)
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

FAF AI ongelma
« on: 08.07.05, 13:45 »

Latasin ja asensin tuolta tiedostokirjastosta FAF AI 2.0. Ongelmana on että Esim Kuopiossa koneet parkkeeraa gateille ja Kuopiossa kun on vain 3 gate:a niin sinne ei enää mahdu itsekkään! Osaisiko joku auttaa?

Kiittäen jo etukäteen:
-Anssi
MikaPohjo
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #1 on: 08.07.05, 15:44 »

Kokeiles vaihtaa sieltä AI-koneiden aircraft.bgl tiedostosta parking_types=ramp eli jätä gate pois. Tämä taitaa auttaa.  Smiley
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #2 on: 08.07.05, 15:58 »

Kokeiles vaihtaa sieltä AI-koneiden aircraft.bgl tiedostosta parking_types=ramp eli jätä gate pois. Tämä taitaa auttaa.  Smiley

Enpäs löytänyt tuollaista kohtaa siitä aircraft tekstitiedostosta.. Pitäisikö kyseinen kohta lisätä?
kiza
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #3 on: 08.07.05, 16:00 »

Latasitko sen 2.0 AFCAD fix:n?
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #4 on: 08.07.05, 16:04 »

Latasitko sen 2.0 AFCAD fix:n?
Embarrassed Örhm.. unohdin ladata mitään updateja! Testaillaan mikäli toimii paremmin niiden kanssa..
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #5 on: 08.07.05, 16:07 »

Se Afcad fixi näytti olevan vain Porin kentälle, joten siitä ei ollut apua Sad
EDIT:Siis Kuopiossa esiintyy tämä ongelma minulla
« Last Edit: 08.07.05, 16:08 by Anssi Malinen »
Oranki
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #6 on: 08.07.05, 16:20 »

Juu lisää sinne niiden koneiden aircraft.cfg-filuihin rivi: atc_parking_types=RAMP

Kokeile sitä.... Smiley


T. Kutvis
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #7 on: 08.07.05, 16:36 »

Juu lisää sinne niiden koneiden aircraft.cfg-filuihin rivi: atc_parking_types=RAMP
Kokeile sitä.... Smiley

T. Kutvis
Cry Nyyh, ei sekään toiminut Sad..
« Last Edit: 08.07.05, 16:41 by Anssi Malinen »
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #8 on: 08.07.05, 17:51 »

Juu lisää sinne niiden koneiden aircraft.cfg-filuihin rivi: atc_parking_types=RAMP

Kokeile sitä.... Smiley


T. Kutvis
Onkos sillä muuten väliä että minne tuon sinne aircraft.cfg:hen kirjottelee? Eli siis minne sinne toi teksti pitäis laittaa?
Oranki
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #9 on: 08.07.05, 17:54 »

No laita se esim näin:

[fltsim.0]
title=F/A-18C Hornet aipari
sim=ai_hornet
model=pari
panel=
sound=
texture=
checklists=
ui_manufacturer=FAF AI planes
ui_type=F/A-18C Hornet
ui_variation=ai-pair
atc_parking_types=RAMP <-------------------
atc_heavy=0
atc_id=
atc_airline=AIR FORCE
atc_flight_number=415

Eli siis ei todennäköisesti muuta väliä kunhan tuon koneen tietojen alle tai väliin...


T. Kutvis
« Last Edit: 08.07.05, 17:55 by Ville Kutvonen »
Torsten Kihlman
Offline Offline

Posts: 1830
Date Registered: 25.04.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #10 on: 08.07.05, 17:54 »

Siihen missä se siellä lukee Smiley

My photos on Airliners.net
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #11 on: 08.07.05, 18:12 »

No laita se esim näin:

[fltsim.0]
title=F/A-18C Hornet aipari
sim=ai_hornet
model=pari
panel=
sound=
texture=
checklists=
ui_manufacturer=FAF AI planes
ui_type=F/A-18C Hornet
ui_variation=ai-pair
atc_parking_types=RAMP <-------------------
atc_heavy=0
atc_id=
atc_airline=AIR FORCE
atc_flight_number=415

Eli siis ei todennäköisesti muuta väliä kunhan tuon koneen tietojen alle tai väliin...


T. Kutvis

Tämäkään konsti ei minulla toiminut.. Olisiko vikana sitten minun Kuopion AFCAD?
Oranki
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #12 on: 08.07.05, 18:19 »

Katsoppa onko siinä AFCAD:issa siellä military puolella niissä rampeissa niitä koodeja(M001,M002....) Jos on niin lisää sitten koneiden aircraft.cfg rivi atc_parking_codes=M001 ja muita vastaavia....


Jos ei niin keksi niille oma koodi ja lisää se vastaavasti koneiden aircraft.cfg-filuihin....


T. Kutvis
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #13 on: 08.07.05, 18:35 »

Katsoppa onko siinä AFCAD:issa siellä military puolella niissä rampeissa niitä koodeja(M001,M002....) Jos on niin lisää sitten koneiden aircraft.cfg rivi atc_parking_codes=M001 ja muita vastaavia....


Jos ei niin keksi niille oma koodi ja lisää se vastaavasti koneiden aircraft.cfg-filuihin....


T. Kutvis
Ööm, milläs minä voin niitä AFCAD juttuja selailla, se tarvitsee jonkun ohjelman? Huh
EDIT: Minulla oleva on siis afcad2 tiedosto, eli AF2_EFKU on tiedoston nimi..
« Last Edit: 08.07.05, 18:37 by Anssi Malinen »
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re:FAF AI ongelma
« Reply #14 on: 08.07.05, 18:40 »

Ja sitten vielä tälläinen kysymys: miten saa sitten nuo "normaalit" eli FS:ssän default liikenteen otettua pois? En kehdannut uutta threadia aloittaa kun ajattelin että tätäkin selailee varmaan jotkut AI taiturit Wink..
« Last Edit: 08.07.05, 18:40 by Anssi Malinen »
Burton
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #15 on: 08.07.05, 20:00 »

Moro!
Helpoiten saat ne pois, kun nimeät \Scenery\World\scenery kansiossa olevan traffic030528.bgl:n esim. traffic030528.bak:ksi.
Sitten on myös PAI:n sivuilla jotain poisto-ohjelmia, mutta tuo ylempi on nyt ainakin helppo ja varma.
zikaduu
Former member
Re:FAF AI ongelma
« Reply #16 on: 11.07.05, 07:41 »

Cry Nyyh, ei sekään toiminut Sad..
Muistithan tallentaa?` Smiley
Oranki
Former member
Re: FAF AI ongelma
« Reply #17 on: 11.07.05, 08:07 »

Juu eli tarvitset sen AFCAD 2-ohjelman... Sen saa tuolta kirjastosta ihan...  Smiley
Sitten avaat sillä kyseisen lentoaseman AF2-filun... Menet sitten siinä kartassa sinne military-puolelle ja kaksoisklikkaat niitä portteja... Jos siellä on noita M001,M002 tjs.. niin hyvä, varmista vain että ne löytyvät myös noiden AI-koneiden aircraft.cfg:stä myös... Jos niitä ei ole niin lisää ne niihin standeihin, tallenna ja lisää ne myös sinne AI-koneiden aircraft.cfg-filuun....

Joku muuten noista FAF-paketin tekijöistä voisi vielä varmaan pistää tähän ne selitykset että mikä koodi oli millekkin koneelle tuossa paketissa  Cheesy


T. Kutvis
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: FAF AI ongelma
« Reply #18 on: 12.07.05, 13:25 »

Nyt on Afcad ohjelmalla asetettu koodi FNF kaikkiin armeijan "parkkipaikkoihin".. Armeijan koneissa aircraft.cfg ssä myös kohta atc_parking_types=FNF..
Silti ne armeijjan poijjat parkkeeraa mieluummin gateille johon on asetettu koodiksi FIN (Finnair) ja vasta kun gatet täynnä niin ne menee sinne armeijan parkki alueelle.. Cry
Miten ne sais niin että ne EI mene niille ***** gateille? Angry

-Anssi

EDIT:JEE, nyt toimii, vikana oli toi atc_parking_types=FNF jonka pitäisi olla atc_parking_codes=FNF.. Smiley
« Last Edit: 12.07.05, 13:35 by Anssi Malinen »
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re: FAF AI ongelma
« Reply #19 on: 12.07.05, 18:58 »

Eihän se FNF ole tyyppi, vaan koodi. Koodit laitetaan atc_parking_codes -riville. Tyyppiin laitetaan minkälaiselle paikalle kone parkkeeraa. Jos sekä afcadissa että aircraft.cfg:ssä on tyyppinä MIL_COMBAT, niin kone osaa mennä näille sotilaspaikoille seuraavaksi, jos ei koodi sovi mihinkään vapaaseen paikkaan.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1