FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.08.18, 08:08

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Eric Marcianon A320 paneeliin GPS
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Eric Marcianon A320 paneeliin GPS  (Read 622 times)
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Eric Marcianon A320 paneeliin GPS
« on: 10.07.05, 17:35 »

Mitenkäs tuohon Eric Marcianon paneeliin tai paneeleihin yleisesti jossa ei ole GPS:sää valmiina saa laitettua GPSsän Pop up ikkunaan (eli siis tulemaan esiin shift+jollain numerolla). Aircraft.cfg:hen pitää lisätä jotain?

Kiittäen vastauksista jo näin etukäteen Smiley
-Anssi
wolkke
Former member
Re: Eric Marcianon A320 paneeliin GPS
« Reply #1 on: 10.07.05, 18:31 »

http://emarciano.free.fr/FAQ.htm

Tuolta löytyy ohjeet.
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Eric Marcianon A320 paneeliin GPS
« Reply #2 on: 10.07.05, 20:03 »

http://emarciano.free.fr/FAQ.htm

Tuolta löytyy ohjeet.
Tuota noudattamalla saa sen näkymään siellä pedestalissa mutta haluaisin saada sen esiin sellaisessa avautuvassa ikkunassa jota voi liikutella kuten simun default koneissa..

Mutta kiitos jokatapauksessa
-Anssi
wolkke
Former member
Re: Eric Marcianon A320 paneeliin GPS
« Reply #3 on: 10.07.05, 20:49 »

Veikkaanpa että ei saa.. Freeware paneeliksi tuo on mahtavaa jälkeä, ja itse ainakin tulen toimeen vallan mainiosti ilman gps:ää Smiley
Renee Jaasson
Offline Offline

Posts: 777
Date Registered: 04.10.03

Re: Eric Marcianon A320 paneeliin GPS
« Reply #4 on: 11.07.05, 11:46 »

Avaa vaikka B737_400:n Panel.cfg ja kopioi sieltä [Window02] osio. Liitä se Marcianon Panel.cfg:hen. En tiedä, montako [WindowXX] kohtaa siinä on, mutta esim. jos viimeinen on vaikka [Window05], niin nimeä B737 GPS:n [Window02] -> [Window06]:ksi. GPS avautuu silloin yhdistelmällä SHIFT+7.
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Ericin ND:hen lukemaan waypointtien nimet
« Reply #5 on: 12.07.05, 08:43 »

Ilmaantui uusi kysymys vielä tästä ericin paneelista, ennen minulla luki nimet lentokentille ja waypointeille ja kaikille jutuille ND:ssä mutta ei enää..
Mitä olen mennyt muuttamaan vai mikäköhän on ongelma? Undecided
Sori vaan kun tänne samaan threadiin kirjottelen mutta en tässä nyt uutta viitsisi aloittaa kun täälläkin keskustellaan navigointilaitteista Ericin paneelissa.. Roll Eyes

-Anssi
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1