FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.08.18, 17:26

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?  (Read 1024 times)
Lasse Nygren
Offline Offline

Posts: 3076
Date Registered: 23.06.04

Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« on: 12.07.05, 09:10 »

Eli miten saisin simun oman lennonjohdon ohjaaman minut FISD:n uudella EFHK:lla VIP/president terminaalin edustalle parkkiin laskun jälkeen? Ilmeisesti pitäisi lisätä joku tekstin tynkä koneen aircraft.cfg tiedostoon...josta ilmenisi joku parkin code, tai joku sellainen, joka vastaisi afcadin VIP parkki ruutuja, tai jotenkin sellattis. Tongue
Olisin todella kiitollinen, jos joku viitsisi neuvoa vähän...
« Last Edit: 12.07.05, 10:57 by Lasse Nygren »

Lasse Nygren
Offline Offline

Posts: 3076
Date Registered: 23.06.04

Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #1 on: 12.07.05, 09:59 »

Eli ilmeisesti pitäisi lisätä tällainen rivi sinne aircraft.cfg:n:
atc_parking_codes=
Mutta mitä ton = jälkeen pitäisi laittaa, jotta se atc ohjaisi meikäläisen sinne vip parkkiin?

Oranki
Former member
Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #2 on: 12.07.05, 10:06 »

No kirjoita siihen vaikka LASSE, ja sitten kirjoita sinne AF2-filuun sille standille, jolle haluat että sinut ohjataan niin myös LASSE...  Wink

T.Kutvis
Lasse Nygren
Offline Offline

Posts: 3076
Date Registered: 23.06.04

Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #3 on: 12.07.05, 10:12 »

No kirjoita siihen vaikka LASSE, ja sitten kirjoita sinne AF2-filuun sille standille, jolle haluat että sinut ohjataan niin myös LASSE...  Wink

T.Kutvis

Niinpä...mutta ajattelin, että siellä AF2 filussa on valmiina joku tekstin tynkä sillä standilla, jotta ei tarvitsisi mennä sinne mitään sörkkimään...mutta äkkiäkös sen sinne lisää.  Wink
« Last Edit: 12.07.05, 10:57 by Lasse Nygren »

Oranki
Former member
Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #4 on: 12.07.05, 11:07 »

Itseasiassa kun katselin tuota AF2-filua... Koitappa laittaa sellainen koodi kuin JEF sinne aircraft.cfg:hen ja katso, mihin se vie...(siis ellet ole vielä muokannut sitä AF2-filua mitenkään)

T. Kutvis
Lasse Nygren
Offline Offline

Posts: 3076
Date Registered: 23.06.04

Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #5 on: 12.07.05, 11:37 »


Itseasiassa kun katselin tuota AF2-filua... Koitappa laittaa sellainen koodi kuin JEF sinne aircraft.cfg:hen ja katso, mihin se vie...(siis ellet ole vielä muokannut sitä AF2-filua mitenkään)

T. Kutvis

No joo katoin kanssa tota AF2:ta, että siellä oli tollainen coodi siellä bisneksen luona. No laitoin koneeseen sitten parking codesiin sen JEF, jolla ilmeisesti tarkoitetaan JetFixiä. No päätinpä sitten testata, että minne se lennonjohto munt johtaa, ja laitoin koneen 33:sen päähän, ja siitä ATC valikosta, että reguest parking south...vai mikä se nyt olikaan, niin se ohjasi mun jonnekkin ihan härö paikkaan, kauas siitä bisness terminaalista. Olisikohan siinä parkki ruudussa jöpöttänyt sitten joku toinen kone tukkena, kun siinä bisness terminaalin edustalla oli parkissa Blue1:n Saab 2000, Goldenin Saab 340 ja FinnComm:n Emppu. Tongue

Oranki
Former member
Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #6 on: 12.07.05, 12:00 »

No katoppa mihin se ohjaa sut jos pistät AI-liikenteen kokonaan pois päältä ??  Smiley

T. Kutvis

Edit: Katoppa mihin se sut ohjaa jos teet IFR-plaanin sillä FS:n omalla editorilla ja sitte laskeudut hesaan ja siihen tulee se request taxi to gate jne...

Edit2: Ja voit kokeilla nostaa sen standin radiusta sieltä AFCAD2-ohjelmasta... En tosin tiiä miten se auttaa noihin ite lennettäviin koneisiin, mutta AI-koneisiin tuntuu ainakin tepsivän joskus....
« Last Edit: 12.07.05, 12:03 by Ville Kutvonen »
Lasse Nygren
Offline Offline

Posts: 3076
Date Registered: 23.06.04

Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #7 on: 12.07.05, 13:22 »

No joo pakko varmaan unohtaa koko asia, kun ei tunnu mikään auttavan.
Nyt otin ai:n kokonaan pois, ja katoin mihin ohjaa, kun olen 33:n päässä ja pyydän parkkiin south parkingiin...no lennonjohto lähti taas ohjaamaan konettani  jonnekkin ihme paikkaan, kauas VIP terminaalista.
No toisella kerralla sitten lähdin Tallinnasta, josta tein IFR plaanin EFHK:lle...no kun saavuin EFHK:lle, pyysin että pääsis gatelle, no atc ohjasi meikäläisen kotimaan terminaalin portille. Tämän jälkeen, kun olin portilla päätin pyytää parkkiin south east parkingiin...no sehän ohjasi meikäläisen cargolle DHL:n hallin tuntumaan...tämän jälkeen pyysin viellä parkkiin south parkingiin, ja sitten munt ohjattiin taas kauas vip terminaalista. Undecided
Täytyis varmaan koittaa viellä tota, että muuttaisi sitä parkki ruudun radiusta mutta saa nähän nyt sitten. Ja tossa, kun testasin noita, niin oli viellä ai-liikenne poissa koko ajan.

Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #8 on: 12.07.05, 16:11 »

Moro.
JEF on Jetflite ja FIX on Airfix molimmilla on paikat AFD2:ssa businessissa jos ei toimi niin vika on MS:tin.

jukka
Lasse Nygren
Offline Offline

Posts: 3076
Date Registered: 23.06.04

Re: Kone VIP parkkiin EFHK:lla?
« Reply #9 on: 13.07.05, 10:51 »

Moro.
JEF on Jetflite ja FIX on Airfix molimmilla on paikat AFD2:ssa businessissa jos ei toimi niin vika on MS:tin.

jukka

Joo eipä taida toimia tuo ollenkaan, että simun oma ATC ohjaisi itse lennettävän koneen parkkiin noiden parking codesien mukaan. Vai onko jollain kokemusta, että toimisi? Tongue

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1