FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
14.08.18, 11:06

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Marciano A320 n00b-ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Marciano A320 n00b-ongelma  (Read 512 times)
kalleb
Former member
Marciano A320 n00b-ongelma
« on: 14.07.05, 11:47 »

Moi!
Tämä on todella palikka kysymys mutta en nyt ole jotenkin sisäistänyt tätä. Eli, kysymys kuuluu: miten saa Eric Marcianon Airbussin seuraamaan flight plaanin reittiä? Ja ennen kuin sanotte mitään, KYLLÄ, olen selaillut manuaalia moneen kertaan, mutta siellä autopilotin ohjeosiossa olevasta tekstistä en oikein ymmärtänyt tätä asiaa. Eli laitetaanko HDG vai course mode päälle jne. Yritin myös forum-hakua muttei tärpännyt sielläkään... Eli miten saan koneen seuraamaan reittiä...  Embarrassed
Tuomas
Former member
Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #1 on: 14.07.05, 12:25 »

Painat hiiren 2 näppäimellä tuota  HDG nappia.
[ attachment removed ]

Pitäisi toimia... ehkä
kalleb
Former member
Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #2 on: 14.07.05, 12:29 »

Jo toimii! Kiitos... Arvasinkin että se on joku ihan palikka juttu... En sitten tiedä menikö minulta manuaalista jotenkin ohi, mutta enpä vaan löytänyt sitä sieltä... Kiitos!  Wink
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #3 on: 14.07.05, 12:40 »

Minulla on muuten myös yksi n00bi ongelma tämän paneelin kanssa, ennen minulla luki ND:ssä waypointtien ja lentokenttien nimet mutta enää näkyy vain niiden symboolit ei muuta..

P.S Sori kun lainaan tätä threadia mutta kun otsikko on käypä myös tälle kysymykselle! Wink
-Anssi
Tuomas Filppula
Offline Offline

Posts: 2069
Date Registered: 04.12.04

WWW
Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #4 on: 14.07.05, 13:44 »

Minulla on muuten myös yksi n00bi ongelma tämän paneelin kanssa, ennen minulla luki ND:ssä waypointtien ja lentokenttien nimet mutta enää näkyy vain niiden symboolit ei muuta..

P.S Sori kun lainaan tätä threadia mutta kun otsikko on käypä myös tälle kysymykselle! Wink
-Anssi
Tarkoitatko symboleilla esim EFHK?

Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #5 on: 14.07.05, 14:08 »

Tarkoitatko symboleilla esim EFHK?
En tarkoita vaan tarkoitan niitä tähtiä ym. kuvioita...
Ei mitään tekstiä enää näy siellä..

-Anssi
Tuomas
Former member
Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #6 on: 14.07.05, 14:50 »

Siis tarkoitat niitä reittipiste juttuja ja että niitä ei näy (?) Laita simulaattorin pää/juuri kansioon se navdata kansio, sitten pitäisi toimia.
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #7 on: 14.07.05, 18:32 »

Siis tarkoitat niitä reittipiste juttuja ja että niitä ei näy (?) Laita simulaattorin pää/juuri kansioon se navdata kansio, sitten pitäisi toimia.
Siis niiden ne symboolit esim joku * näkyy mutta ennen niiden vieressä luki nimet niille että mitä ne on, esim jonkun * vieressä luki vaikka että EFHK..

-Anssi Undecided
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14398
Date Registered: 21.07.04

Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #8 on: 15.07.05, 07:59 »

Eikö tuo paineta sieltä jostain päälle? Ainakin muissa koneissa laitetaan niin...


Eli B767:ssa on ainakin tälläinen..
[ attachment removed ]
Tuosta saa painettua ne mitkä haluaa näkyvän siinä..
Jos painat tuosta vaikka ARPT niin tulee lentokentät näkyviin..tai WPT niin tulee waypointit..jne
« Last Edit: 15.07.05, 08:01 by Petri Koivisto »
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Marciano A320 n00b-ongelma
« Reply #9 on: 15.07.05, 08:50 »

Eikö tuo paineta sieltä jostain päälle? Ainakin muissa koneissa laitetaan niin...


Eli B767:ssa on ainakin tälläinen..

Tuosta saa painettua ne mitkä haluaa näkyvän siinä..
Jos painat tuosta vaikka ARPT niin tulee lentokentät näkyviin..tai WPT niin tulee waypointit..jne

Joo on siinä dösän paneelissakin tollanen ja se toimii hyvin mutta sekin säätää vain sitä että mitkä symboolit näkyy, nimiä waypointeille eikä lentokentille ei saa siitä nappulasta tulemaan.. Eli siis jos valitsee vaikka airports siitä niin siellä näkyy ne lentokenttien symboolit jotka siinä paneelissa ovat tähtiä (*), ja jos valitsee vaikka NDB, niin siihen tulee NDB symboolit (en nyt muista mikää symbooli niilä NDBillä on..)...
Ongelma siis on että niille pitäisi näkyä nimet (siis että niiden symboolien vieressä lukisi jotain, esim. Helsinki Vantaata kuvaavan tähden vieressä kuuluisi lukea EFHK)..

-Anssi Huh
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1