VF:n lentäjät - oma karttapaketti?

(1/9) > >>

sami:
Olen ollut yhteydessä Navigraph-karttaohjelman tekijöihin, ja heillä on mahdollisuus tarjota VF:n lentäjille erikoispakettia.

Navigraph on siis simukäyttöön tarkoitettu ohjelma, joka sisältää aidot lentoasemien kartat valituilta alueita. Kartat toimittaa European Aeronautical Group, joka on myös Finnairin karttatoimittaja, eli kartat ovat identtisiä Finnairin käyttämien kanssa. Olen itse testannut kyseisen paketin, ja se on todella hyvälaatuinen - toistaiseksi paras simukäyttöön tarkoitettu karttapaketti jonka olen nähnyt, koska karttojen laatu on loistava ja paketti sisältää joka ikisen kartan valituilta lentoasemilta: http://www.fsnordic.net/article/article_view.php?ID=74

VF:n jäsenille on mahdollisuus koota erikoispaketti. Tämä tulisi sisältämään kaikki lentoasemat, jolle VF operoi tällä hetkellä (vähintäänkin kaikki reittilentojen kohteet, ja mukaan pyritään ottamaan myös niin paljon lomalentokohteita kuin vaan mahdollista).

Paketin hinnaksi on arvioitu 55 Euroa, ja sen voi aikanaan ostaa Navigraphin sivuilta nettikaupasta. Tämä sisältää paketin ja kartat siinä revisiossa, kun ne tilaushetkellä ovat. Päivitys karttoihin on ostettava erikseen, ja sen hinta on 10-15 Euroa. Myös Navigraph-lisenssin jo omistavat voivat ostaa erikseen pelkän VF:n karttapaketin.

SAS VA:lla on samanlainen tarjouspaketti, kts Navigraphin sivut (Online store -> nDAC Tailored -> SAS). http://www.navigraph.com/


Jos olet kiinnostunut, laita ääni. Varsinaista minimimäärää tilaukselle ei ole, mutta vähintään parikymmentä kiinnostunutta on saatava, jotta tilauksen kehtaa laittaa eteenpäin. Kuluja VF:lle ei tästä tule. Ja tosiaan, karttapaketti tulee olemaan saatavilla vain VF:n jäsenille, joten toivon että vain VF:n lentäjät äänestävät.


[ attachment removed ]

MasterBaziz:
Lähteepi tilaukseen jos semmonen paketti saadaan räätälöityä. Tulee paljon halvemmaksi kuin tuo paperi-aippi =)

//basse

Modiale:
Hei,

Lyhyesti sanottuna kannatan tälläistä ratkaisua VF:n piloteille.

Harri_Laitinen:
Kannatan, mutta en itse tosin tätä varmaankaan tarvitse, kun itselläni on tuollainen ohjelma jo entuudestaan hommattuna, mutta täytyy vielä katsoa miten kauan noi lisenssit on voimassa. Äänestän vasta sitten.

sami:
Quote

mutta täytyy vielä katsoa miten kauan noi lisenssit on voimassa. Äänestän vasta sitten.


Tuo lisenssihän on voimassa "loputtomasti".

Jos ohjelman jo omistaa, saa pelkän karttapaketin (VF:n kentät) 35 eurolla, ainakin tuossa sas:n versiossa.

Navigation

Up one level

Next page