VF:n lentäjät - oma karttapaketti?

<< < (5/9) > >>

MasterBaziz:
Quote

Minun täytyy vielä koota uudet aikataulut uuden datan pohjalta, ja siitä kerätä lista lentoasemista joille operoidaan. Otan sitten tuonne Navigraphiin yhteyttä, ja he vielä tuplatarkistavat, että kaikki kentät löytyvät heiltä. Ja tietysti neuvotella että kuinka monta kenttää tuohon saadaan mukaan yhteensä (kun noita lomalentokohteita tuppaa olemaan aika paljon, ja en ole varma että mahtuuko kaikki mukaan). Mutta kuten sanoin, kaikki reittilentokohteet vähintään, ja lomalennoista niin paljon kun cd:lle saadaan mahtumaan (ja tietysti niin paljon kun tuohon hintaan mukaan saadaan).


Jees, täällä odotellaan "hame hampaissa" ;) Alkuviikosta putkahtanee uusi näytönohjainkin, niin pääsen taas laitteistovaurion jälkeen jatkamaan lentämistä. Jäi aika pitkäksi aikaa bussi lojumaan Barceloonaan, mutta se on oikein sille ;D

//basse

Haba:
Joo, ehdottomasti lähden tähän mukaan.

tero_34:
 Alussa sanottiin näin:  Navigraph on siis simukäyttöön tarkoitettu ohjelma, joka sisältää aidot lentoasemien kartat valituilta alueita. Itellä on Jeppesen Simcharts 3.0  Tietääkö joku onko nämä kartat "aitoja"?

sami:
Aito tarkoittaa siis sitä, että kartat on toimittanut sama firma, joka toimittaa karttoja lentoyhtiöille, ja nämä kartat ovat täysin samat oikeiden kanssa. Vain "not for real aviation use"-logo on ympätty alalaitaan.

Uskoisin että jeppesenitkin ovat ihan samaa tavaraa. En tosin tiedä että kuinka ajan tasalla ne ovat.

sami:
Navigraphille lähti juuri sähköposti, johon on koottu ensi talven VF:n lentokohteet, yhteensä 131 kenttää.

He vielä käyvät tuon listan läpi, ja paketti olisi tilattavissa noin viikon kuluttua mahdollisesti. Mutta tästä ilmoitetaan sitten tarkemmin..... Tilaajan täytyy olla VF:n listoilla oleva.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page