FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.11.18, 16:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Eurowings ATR, LNAV ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Eurowings ATR, LNAV ongelma  (Read 429 times)
Juho Taavetinkangas
Offline Offline

Posts: 128
Date Registered: 11.05.05

Eurowings ATR, LNAV ongelma
« on: 18.08.05, 19:41 »

Eli mukana tullutta manuaalia olen lukenut, mutta en siltikään löydä LNAV nappia. Manuaalin kuvissa se kyllä on siellä autopilot paneelissa, mutta itselläni on siinä kohtaa vain tyhjää. Jotenkin liian helppoa klikata se GPS päälle  Smiley
Jos jollain on joskus ollut sama ongelma ja löytänyt mahd. siihen ratkaisun niin voisi varmaankin ystävällisesti kertoa myös meikäläiselle...?

P.S Turha alkaa purnaamaan eurowingsin laadusta. Mulla on kyllä se F1 atikka, mutta Eurowingsillä on mukavampi lennellä Aeron lentoja ihan vaan sen takia, että Aero käyttää noita kyseisiä 72-200 malleja.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Online Online

Posts: 9435
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Eurowings ATR, LNAV ongelma
« Reply #1 on: 18.08.05, 20:00 »

P.S Turha alkaa purnaamaan eurowingsin laadusta. Mulla on kyllä se F1 atikka, mutta Eurowingsillä on mukavampi lennellä Aeron lentoja ihan vaan sen takia, että Aero käyttää noita kyseisiä 72-200 malleja.

Purnaan silti...  Grin What's the point?

Kun siis realistisuutta haet niin F1 ATR ohjaamo-mallinnus on huomattavasti parempi kuin mikään muu ATR mikä on simuun saatavana tänä päivänä, joten sillä perustella minusta tämä syy painaa enemmän kuin se miltä kone näyttää ulkoa. Ja sitä paitsi F1 ATR saa hienon AERO paintin.

Eurowingsistä en tiedä mitään mutta eihän ATR:ssä ole mitään LNAV nappulaa? Se tosin menee päälle kun on valittuna RNAV ja sen jälkeen painaa autopilotin NAV nappulaa. Näin siis Flight1 ATR:ssä.

'Don't panic'
Juho Taavetinkangas
Offline Offline

Posts: 128
Date Registered: 11.05.05

Re: Eurowings ATR, LNAV ongelma
« Reply #2 on: 18.08.05, 20:07 »

Purnaan silti...  Grin What's the point?

Kun siis realistisuutta haet niin F1 ATR ohjaamo-mallinnus on huomattavasti parempi kuin mikään muu ATR mikä on simuun saatavana tänä päivänä, joten sillä perustella minusta tämä syy painaa enemmän kuin se miltä kone näyttää ulkoa. Ja sitä paitsi F1 ATR saa hienon AERO paintin.

Eurowingsistä en tiedä mitään mutta eihän ATR:ssä ole mitään LNAV nappulaa? Se tosin menee päälle kun on valittuna RNAV ja sen jälkeen painaa autopilotin NAV nappulaa. Näin siis Flight1 ATR:ssä.


Jotenkin on vaan typerää lentää niitä reittejä eri mallisella koneella. Sama kun lentäisi b737-600 reittejä 737-800 koneella.  Grin Nojoo.. en ala kinaamaan, jokainen lentäköön millä lystää. Oikeassa atikassa ei tosiaan tuota nappulaa ole, mutta Eurowingsissä FMC navigointi menee siitä päälle. Latasin juuri uusimman pätsin, eikä sekään mitään auttanut.  Undecided
Jaakko Rissanen
Offline Offline

Posts: 1908
Date Registered: 01.07.03

WWW
Re: Eurowings ATR, LNAV ongelma
« Reply #3 on: 19.08.05, 12:17 »

Moi! Minulla on Eurowings Commuter- paketissa mukana tullut ATR, ja kyseisessä paneelissa ei LNAV-nappulaa erikseen löydy. NAV-nappulaa painamalla pitäisi lähteä seuraamaan FMC:lle tehtyä reittiä, kunhan NAV/GPS-valitsin on NAV-asennossa.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1