New päivitys ongelma

(1/3) > >>

AriV:
Ennen FSN:n sivujen päivitystä, "new" painiketta klikkaamalla sivu päivittyi heti. Nyt joutuu painamaan refresh painiketta painamaan joka helv..etin kerta että näkee minkä kohdan on jo lukenut.Onko tähän ongelmaan jotain ratkaisua vai painetaanko refresh painiketta tästä eteenpäinkin.

rtuomo:
En ole varma, ymmärsinkö kysymyksesi oikein. Jos kyse on siitä, että kun palaat takaisin thrediluetteloon (esim. Ohjelmat ja Laitteet) "Edellinen"-painikkeella luettuasi jonkin threadin, niin New täppä ei ole hävinnyt ko threadin kohdalta. Jos tästä on kysymys, niin refreshin lisäksi on toinenkin mahdollisuus hävittää se new: luettuasi viestit siirry ko threadisivun alkuun "Home"-näppäimellä ja palaa takaisin klikkaamalla ko threadiluetteloa. Tämä toimii ainakin MS IE:ssä. Niin, ja thread pitää avata samaan ikkunaan kuin miltä lähdettiin.

Nuo sanat thread ja threadiluettelo tuntuvat huonoilta, mutta en keksinyt niille suomenkielistä vastinetta.
Rauno

AriV:
Siitä just on kysymys.Ennen sivujen päivitystä se new leibeli hävisi automaattisesti kun viestin oli lukenut.Olen myös huomannut kun painaa jotain linkkiä niin ne leibelit häviää myös siinä tilanteessa.Elikkä ei auta kuin painella refresh painiketta aina vain uudelleen.

Esa:
Ei se luettujen tilanne koskaan ole päivittynyt, kun back-napilla palaat edelliseen sivuun. Se sivu luetaan silloin oman koneesi välimuistista, eikä se mitenkään voi siellä muuttua. Refreshillä se luetaan palvelimelta uudestaan, samoin kuin käyttäessäsi foorumin omia linkkejä.

sami:
Pienen uudelleentavailun jälkeen ymmärsin minäkin. 

Kysymys - haittaako tuo paljon? Koska tuo säästää palvelimen käyttämää nettikaistaa, kun back-napilla takaisinpäin menijälle ei luoda aina uutta sivua, vaan back-nappilaiset saavat sivun välimuistista omalta kovalevyltä. Tarvittaessa voin kytkeä pois päältä.

Itse tosin en backkia koskaan käytä, aina threadin luettuani painan yleensä alakulman "mene"-nappulaa, jolloin palautuu foorumiin.

Navigation

Up one level

Next page