FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.11.17, 05:43

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu
| | |-+  Tiedotteet ja kehitysideat (Moderators: Sami Puro, Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | | |-+  Forumin päivitys
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Forumin päivitys  (Read 6004 times)
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Forumin päivitys
« on: 01.09.05, 14:49 »

On tässä jo pitkään askarruttanut yksi seikka. Jokin aika takaperin siirryin käyttämään Firefoxia (juu, tiedetään Wink). Siinä on vain yksi seikka, joka ärsyttää minua suunnattomasti. Explorerilla forumin päivittäminen käy helposti seuraavasti: Oikea klikkaus forumin framen sisällä ja listasta päivitä ---> Forum-frame päivittyi... Nyt Firefoxilla homma menee vaikeammaksi, kun joutuu ensin ottamaan valikosta "Tämän kehyksen" ja vasta sieltä alavalikosta päivitä. Jos klikkaa sitä ensimmäisen vetovalikon päivitä-nappia, koko sivusto latautuu uudestaan ja hups, ollaankin koko sivuston aloitussivulla...

[ attachment removed ]


Kysymys kuuluukin, että voiko tuohon vaikuttaa forumisoftan sisällä, tai koko sivuston koodissa siten, että vain se frame päivittyy, minkä päällä päivittää? Vai onko tuo vain Firefoxin typeryyksiä, minkä kanssa pitää elää?

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Forumin päivitys
« Reply #1 on: 01.09.05, 14:56 »

No lähdetään siitä että framet "suxxxx". Ja niin edelleen.

Vaihtoehto on että avaa foorumi omaan ikkunaan. Jos ei miellytä, niin sitten pitää kärsiä.  Smiley  Jossain vaiheessa on tulossa frameton versio, mutta fsn:n puolelle se on vielä aika kaukana.

Sivun html-koodilla ei tuohon päivitysnappulan kohteeseen voine vaikuttaa tai en ainakaan semmoisesta tiedä.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Forumin päivitys
« Reply #2 on: 02.09.05, 05:31 »

Vaihtoehto on että avaa foorumi omaan ikkunaan. Jos ei miellytä, niin sitten pitää kärsiä.  Smiley  Jossain vaiheessa on tulossa frameton versio, mutta fsn:n puolelle se on vielä aika kaukana.
Sivun html-koodilla ei tuohon päivitysnappulan kohteeseen voine vaikuttaa tai en ainakaan semmoisesta tiedä.

Päivitysongelmaa täälläkin Firefoxin kanssa (1.0.6). Kun päivittää sivun, niin selain hyppää samalla sivun alkuun.  Sama tapahtuu back-nappulasta.  Seikka on jokseenkin ärsyttävä etenkin silloin, kun haluaa käydä läpi sivun alareunassa olevia juttuja (niitä mielenkiintoisia kun on välillä sielläkin).  Onko tämäkin ominaisuus, josta pitää vain kärsiä, jos ei mielytä?  Wink

EDIT: hmm, voisikohan liittyä tuohon eilen tekemääsi NEW-nappula muutokseen...
EDIT2: IE:llä tuntuu yhä pelittävän normaalisti. Molemmissa foorumilla on koko ikkuna käytössä.

MikkO
vai löytyykö vika (jälleen) ruudun ja selkänojan välistä?
« Last Edit: 02.09.05, 05:56 by Mikko Kallas »
raimo
Former member
Re: Forumin päivitys
« Reply #3 on: 22.09.05, 18:39 »

Firefoxin rottapolo ko. kehyksen päälle ja CLICK rotan vasemmalla korvalla,  ja sitte näppiksellä:

SHIFT + F10 -> 2 kertaa K (nopeesti) -> ENTER -> SHIFT + P

elikkä siis kliksautetaan hiirulla haluttua kehystä ja sit SHIFTi pidetään kokoajan pohjassa ja näpytellään niin nopeesti kun vain ehtii:
F10 KK ENTER P

Helppoa, eikös?  Shocked  Embarrassed  Cry   Cheesy

Eedit:
Eikäkun, tietyskiin oikealla korvalla CLICK ja sitten: KK ENTER P  Wink
(ei tartte SHIFTiä ollenkaan!)


« Last Edit: 23.09.05, 09:56 by Raimo Urpalainen »
mazze
Former member
Re: Forumin päivitys
« Reply #4 on: 23.09.05, 16:04 »

Firefoxin rottapolo ko. kehyksen päälle ja CLICK rotan vasemmalla korvalla,  ja sitte näppiksellä:

SHIFT + F10 -> 2 kertaa K (nopeesti) -> ENTER -> SHIFT + P

elikkä siis kliksautetaan hiirulla haluttua kehystä ja sit SHIFTi pidetään kokoajan pohjassa ja näpytellään niin nopeesti kun vain ehtii:
F10 KK ENTER P

Helppoa, eikös?  Shocked  Embarrassed  Cry   Cheesy

Eedit:
Eikäkun, tietyskiin oikealla korvalla CLICK ja sitten: KK ENTER P  Wink
(ei tartte SHIFTiä ollenkaan!)




Näen tuloksen, mutta mitä tuo käytännössä tekee?
raimo
Former member
Re: Forumin päivitys
« Reply #5 on: 23.09.05, 16:46 »

Soon rotan oikeen korvan menun "pikanäppäinsarja" joka lataa vain valitun kehyksen sisällön  uudelleen.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1