Asiaa VF:n VATSIM-koulutusryhmälennosta

(1/3) > >>

0510:
Tervehdys,

Olemme nyt tässä miettineet yhdessä VATSIM-koordinaattoreiden kanssa, että millaista ryhmälentotapahtumaa järjestäisimme seuraavaksi. Yksimielisesti päädyimme  newbie-fly-inniin, eli tarkoituksena olisi tutustuttaa uusia ja vanhoja halukkaita VF-lentäjiä lentämiseen VATSIM-taivailla. Kentäksi valitsimme Porin (EFPO). Pyytäisimme tapahtumasta kiinnostuneita VF-lentäjiä kertomaan, että tahtovatko he lentää lähinnä laskukierroksessa vai olisiko jokin matkalento tyyliin Pori-Vaasa-Pori tai Pori-Tampere-Pori mieluisampi. Tapahtuman tarkemmasta ajankohdasta tulemme kertomaan myöhemmin, mutta jokin lokakuun viikonloppu on tällä hetkellä todennäköisin ajankohta. Tapahtuma on tietysti tarkoitettu ensisijaisesti VF:n lentäjille, mutta mikäli VF:n lentäjiä osallistuu tapahtumaan vähäinen määrä, niin voimme harkita myös muiden kuin VF:n lentäjien ottamista mukaan tapahtumaan.

SB3-manuaali on parhaillaan työn alla ja se tullaan julkaisemaan ennen koulutusryhmälentoa.

Mikäli teillä on jotain kysyttävää, niin laittakaa viestiä tähän threadiin tai lähettäkää sähköpostia osoitteeseen vatsim(at)vfinn.fsnordic.net.


Terveisin,

Virtual Finnairin VATSIM-koordinaattorit (Mika, Henri, Harri ja Toni)

Staok:
Eikö toi olis kumminkin järkevää pitää avoinna kaikille? Sillä lisää fiilistä roimasti kaikki "ylimääräinen" liikenne. Onko edes sallittua "sulkea" kenttää muulta liikenteeltä, ainahan saa lentää, mutta eriasia onko se sitten toivottua. 

Näin siis ei VFläisen mielestä. 

tero_34:
 En ole VF:ssä mukana mutta olisi ihan kivaa osallistua, jos vain ATC sallii 

TimoP:
Tervehdys!

Tuskin kukaan voi tulla kieltamaan, jos haluaa tapahtumaan osallistua ihan omin nokkinensa. Kaytannossa lentaminen Porin alueella on taysin sallittua tuona aikana, riippumatta siita, kuuluuko VF:n porukoihin vai ei. Mahdollinen ohjeistus ja materiaali voidaan kuitenkin rajata vain VF:n lentajien kayttoon.

MasterBaziz:
Quote

Onko edes sallittua "sulkea" kenttää muulta liikenteeltä


Ei ole.

Muistakaas järkätessä, että SVIL:n simuviikonloppu on Oulunsalossa 28. - 30.10. joka meinaa, että lauantaina ainakin on muutama kaveri lennonjohdossa+lentämässä (eikä välttämättä olisi huono idea ulkoistaa flaikkari Porista Ouluun

Ja alkuperäiseen kysymykseen sanon, että matkalennossa on paljon enemmän mieltä, vaikka ne laskut ovatkin tärkeitä

//basse

Navigation

Up one level

Next page